Elveszett a kutyám békéscsabán, hogy találjam meg?
Párizs az nem egy utca, ez a gúnyneve annak a területnek ahol már szinte csak C-k élnek(ha jól emlékszem volt ott egy olyan kocsma hogy párizs fénye,na az már párizsban van) de mint írtam annyit kell figyelni ha már fehér embert nem vagy csak elvétve látsz akkor már párizsban vagy.
Mondjuk elég ha csak simán békésen kiplakátolod egy pár helyen.
Szép jó reggelt Mindenkinek!
Már tegnap furcsállottam ezt a kiírást és kérést főleg a kép alapján!
De mivel fáradt voltam nem néztem utána.
Szóval a nagy helyzet az h. semmilyen cuki kiskutya nem tűnt el, legalábbis a kérdezőé nem.
Megnéztem a kiírt telefonszám körzetszámát. Ilyen körzetszám nem létezik!! A hazai szolgáltatók egyike sem használja ezt az 'előszámot'.
Gratula Kedves Kérdező! Ügyes! :D
.
37-es, én megcsörgettem és kicsöngött.
Úgyhogy erről ennyit.
Ivaros volt? Ha egy olyan találta meg aki hasznot húzna belőle hiába látja a hírdetéseidet, hogy keresed nem fogja vissza adni. Valahol hátul bedobja egy ketrecbe és kölyök gyártásra egynek jó,vagy eladja olyannak aki hasonló céllal veszi őket papírok nélkül..
De legyen szerencséd, és remélem, hogy nem a legrosszabbaktól kell tartanod.
Facebookon, istagramon lóg a legtöbb ember én oda regisztrálnék keresni.Plakátok,figyelem felkeltő üzenetek, hogy keresed. Akár még rádión is szólhatsz be bármelyik adáson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!