Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Elveszett a kutyám békéscsabán...

Elveszett a kutyám békéscsabán, hogy találjam meg?

Figyelt kérdés
Szerda 9 körül elkóborolt szeretett kutyánk, hogyan tudom megtalálni? Mekkora esélye van rá hogy visszajön vagy megtalálom ennyi idő után? Ellophatták már az utcáról? Fiú volt, volt benne chip , havanese a fajtája képekért itt a link: [link] , Ha valaki látta békéscsaba és környékén akkor kérem hívja a +36501044035-ös számot.

2020. szept. 4. 20:10
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 anonim ***** válasza:
94%

Párizs az nem egy utca, ez a gúnyneve annak a területnek ahol már szinte csak C-k élnek(ha jól emlékszem volt ott egy olyan kocsma hogy párizs fénye,na az már párizsban van) de mint írtam annyit kell figyelni ha már fehér embert nem vagy csak elvétve látsz akkor már párizsban vagy.

Mondjuk elég ha csak simán békésen kiplakátolod egy pár helyen.

2020. szept. 4. 21:42
 32/72 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ha ennyire nem vagy képben akkor inkább kérd meg a szüleid hogy menjetek át, átmentek és plakátoltok,buszmegálló, hirdetőtábla stb stb.
2020. szept. 4. 21:44
 33/72 anonim ***** válasza:
100%
Meg ha békéscsabán plakátolsz akkor is megvan az esélye hogy jelentkezik aki elvitte, lehet hogy oda jár dolgozni, suliba, stb.
2020. szept. 4. 21:46
 34/72 anonim ***** válasza:
100%
30- kérdezted h mennyi idő alatt jön vissza a kutyánk ha kiszökik. :)
2020. szept. 4. 22:28
 35/72 A kérdező kommentje:
Ja tényleg! NA ezt elnéztem :D
2020. szept. 4. 22:56
 36/72 anonim ***** válasza:
94%
Nem lett meg azóta sem? :C
2020. szept. 4. 23:27
 37/72 anonim ***** válasza:
16%

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Már tegnap furcsállottam ezt a kiírást és kérést főleg a kép alapján!

De mivel fáradt voltam nem néztem utána.

Szóval a nagy helyzet az h. semmilyen cuki kiskutya nem tűnt el, legalábbis a kérdezőé nem.

Megnéztem a kiírt telefonszám körzetszámát. Ilyen körzetszám nem létezik!! A hazai szolgáltatók egyike sem használja ezt az 'előszámot'.

Gratula Kedves Kérdező! Ügyes! :D

.

2020. szept. 5. 07:22
 38/72 anonim válasza:
100%

37-es, én megcsörgettem és kicsöngött.

Úgyhogy erről ennyit.

2020. szept. 5. 08:14
 39/72 anonim ***** válasza:
100%

Ivaros volt? Ha egy olyan találta meg aki hasznot húzna belőle hiába látja a hírdetéseidet, hogy keresed nem fogja vissza adni. Valahol hátul bedobja egy ketrecbe és kölyök gyártásra egynek jó,vagy eladja olyannak aki hasonló céllal veszi őket papírok nélkül..

De legyen szerencséd, és remélem, hogy nem a legrosszabbaktól kell tartanod.

Facebookon, istagramon lóg a legtöbb ember én oda regisztrálnék keresni.Plakátok,figyelem felkeltő üzenetek, hogy keresed. Akár még rádión is szólhatsz be bármelyik adáson.

2020. szept. 5. 08:20
 40/72 A kérdező kommentje:
Akkor nincs rá nagy esély hogy ha békésen van vissza kapjam?
2020. szept. 5. 09:47
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!