Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Gyakorikérdéseken kívül...

Gyakorikérdéseken kívül tényleg van olyan, aki minden nap leviszi a kutyáját 2-3 órákat sétálni?

Figyelt kérdés
Itt sokan válaszként ezt írják, de hogy kivitelezhető ez egyáltalán?

2020. aug. 31. 15:50
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
64%
A nap 24 órájából 2-3 óra. Azért ez nem egy nagy idő! Ha ennyit sem tud valaki a kutyára szánni, nem kell vállalni az állattartást.
2020. aug. 31. 18:22
 12/23 anonim ***** válasza:
84%

En vittem mar tobbszor is egyhuzamban 3-4 orara egy nap az egyikuket, plusz a reggeli seta. O fiatal kora ota turazashos is volt szoktatva, szoval neki volt is igenye ennyi mozgasra es szimatolasra. Most minden nap mar nem tudnam ezt megcsinalni, de peldaul hetente egyszer-ketszer tervezek kirandulni, kicsit turazni par orat veluk most mar, hogy nem kapnak hogutat. Majd meglatjuk, szerintem ennyit kibirnak, viszont a napi 3-4 orat egyhuzamban mar nem birjak, vagy faznak, vagy nagyon meleguk van, az esot sem szeretik.

Ha pedig elosztva, osszesen erted a kerdest, akkor a valaszom igen, a tobbseg ennyit setal veluk, ennyi meg egy bulldognak is kell, nemhogy valami nagyobb mozgasigenyu kutyanak. Ez a minimum, amivel mar elvannak kenyelmesen a kutyak.

2020. aug. 31. 18:32
 13/23 anonim ***** válasza:
77%
Persze. Reggel fél óra, labdázással, aztán munka. Munka után egy óra bandázás ismerőssel, vagy csak simán séta. Lefekvés előtt szintén egy fél órás kör. Nem sok, és nem csak a kutyának tesz jót :) kell ennyi mozgás, friss levegő.
2020. aug. 31. 20:12
 14/23 anonim ***** válasza:
72%

13-as vagyok. Hétvégén van, hogy csak egy séta 2-3 óra. Reggel kelés 6-7 kor, indulás a Dunára. Labdázás, csavargás, nem is indulhatna jobban a nap.

Mondjuk gyerekem nincs. De családos ember is simán meg tud oldani pár órát. Max kevesebbet alszik. Valamit valamiért.

2020. aug. 31. 20:14
 15/23 anonim válasza:
80%
Szia. Én egybe kötöttem a fogyókúrámmal, napi 2x futunk, utána még 1 óra séta
2020. aug. 31. 22:29
 16/23 anonim ***** válasza:
80%
Nalu k egy futas (en is futok mellette) 2-3 oras. Esoben is. Minusz tizben is meg hoesesben is. :) Sportfuggo vagyok.
2020. szept. 1. 03:45
 17/23 anonim ***** válasza:
83%
Az enyémet nem lehet kiimádkozni szakadó esőben, pedig mi is futunk. :-D
2020. szept. 1. 08:53
 18/23 anonim ***** válasza:
66%
Reggel, du 2x15 perc séta. Este pedig 1-másfél óra kutya futtató. Sétálgatni én se szeretek de nem értem mit ne lehetne ezen bírni?
2020. szept. 1. 10:16
 19/23 anonim ***** válasza:
66%
Nálunk van kert, de a 2-3 óra minden nap megvan.
2020. szept. 1. 14:41
 20/23 anonim ***** válasza:
57%
Abból is látszik hogy sokan ferditenek hogy most nyáron ebben a rohadt melegben biztos nem viszik délután sétálni egy órára szerencsétleneket különben pár perc után csak döglött kutyát huzna maga után.
2020. szept. 2. 05:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!