Gyakorikérdéseken kívül tényleg van olyan, aki minden nap leviszi a kutyáját 2-3 órákat sétálni?
En vittem mar tobbszor is egyhuzamban 3-4 orara egy nap az egyikuket, plusz a reggeli seta. O fiatal kora ota turazashos is volt szoktatva, szoval neki volt is igenye ennyi mozgasra es szimatolasra. Most minden nap mar nem tudnam ezt megcsinalni, de peldaul hetente egyszer-ketszer tervezek kirandulni, kicsit turazni par orat veluk most mar, hogy nem kapnak hogutat. Majd meglatjuk, szerintem ennyit kibirnak, viszont a napi 3-4 orat egyhuzamban mar nem birjak, vagy faznak, vagy nagyon meleguk van, az esot sem szeretik.
Ha pedig elosztva, osszesen erted a kerdest, akkor a valaszom igen, a tobbseg ennyit setal veluk, ennyi meg egy bulldognak is kell, nemhogy valami nagyobb mozgasigenyu kutyanak. Ez a minimum, amivel mar elvannak kenyelmesen a kutyak.
13-as vagyok. Hétvégén van, hogy csak egy séta 2-3 óra. Reggel kelés 6-7 kor, indulás a Dunára. Labdázás, csavargás, nem is indulhatna jobban a nap.
Mondjuk gyerekem nincs. De családos ember is simán meg tud oldani pár órát. Max kevesebbet alszik. Valamit valamiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!