Gyakorikérdéseken kívül tényleg van olyan, aki minden nap leviszi a kutyáját 2-3 órákat sétálni?
A napi összes séta idejét összeadva 2-3 órára gondolsz vagy egy-egy séta 2-3 órás?
Ha valaki leviszi egy nap háromszor és ebből mondjuk 2 séta rövidebb fél órás és egy nagyobb 1 órás simán kijön. Sőt még soknak sem mondható.
Összesen 2-3 órára gondolsz?
Mert igen, van ilyen. Nyilván mindenkinél vannak "lusta napok", mert fáradt, nincs kedve, vagy az időjárás miatt, de ettől függetlenül én is sétálok 2 órát velük naponta. És nem nagy mozgásigényű kutyáim vannak. Hétvégente van, hogy 4 órát is kint vagyunk.
Reggel fél óra, délután 1-1,5 óra, attól függ merre megyünk, este 15p. Munka mellett.
Nem tudom... De én pl reggel 4.30tól dolgozok. 3kor kelek. Délután 5-6-7 mire hazaérek. Heti 6 nap.
Nem szoktunk gyakran sétàlni...bàr nekünk 3 teleknyi portànk vsn. 1en van a hàz, a màsik 2 az udvar. Tehát akkor helye van a kutyànak hogy...
2 óra séta 1 nap szerintem minimum egy kutyának.
Reggel fél óra delután 1 óra este fél óra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!