Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kisgyerek mellé milyen kutya?

Kisgyerek mellé milyen kutya?

Figyelt kérdés

Nincs gyerekem, tervben sincs, egyelőre kutyát se tervezek venni.

Azonban eléggé érdekel maga a téma, viszont hol mit ír az egyes kutyákról. Szóval személyes tapasztalatok, vélemények a témáról?

2020. aug. 29. 22:30
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Hát pl szeretek sportolni, ha úgy van idővel szívesen járnék futni is vagy mint mondod túrázni. De attól is függ hogy ugye hol kötök ki.

Kutya tulajdonságokból nem nagyon tudom mi az amit nem szeretek. Van mikor meg rág valamit a kutyus, de ezért sem tudok rá haragudni. Meg olyanhoz fér csak hozzá amiért alapból nem kár. Azt se szeretem ha néz evés közbe, de ez is max úgy oldható meg ha nem eszek előtte. Ezen kívűl tetszik az is mikor a kutyám aktívabb, rohangál de az is mikor csak úgy nyugiban fekszik és lehet simogatni. Az viszont nem lenne a legjobb ha sokat kellene foglalkozni a szőrével.

Hogy mennyire vagyok erős személyiség azt inkább passzolnám, de ha mondok valamit az úgy van (már a kutya szempontjából).

Hát attól is függ hogy mennyit tudok/szeretnék foglalkozni vele, hogy mi lesz akkor a munkám, lesz-e család vagy valami. Nyílván ha 2 műszakit fogok vinni nem lesz rá annyi időm és akkor se ha lesz pl feleségem. De ha nyugis nappali műszak lesz mindíg, meg pl mint most hogy barátnőm sincs, akkor elég sokat.

2020. szept. 1. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!