Palotapincsi kutya mellé milyen kutyát ajánlanátok?
Biztosan aranyos! Küldesz képet róla?
(Egyébként 10-es vagyok)
Pekingi Palotakutya****
A törzskönyvre biztos, hogy nem palotapincsi van írva,kérlek,tanuljuk meg a kutyáink fajtáját. ><
A mopszot és a francia bulldogot én hanyagolnám. Nagyon beteges fajta édes mindegy, hogy milyen jó tenyésztőt keresel.
>> A shih tzu nagyon közel áll a fajtához, jól kijönnének, nagyon kedves, bájos fajta.
>> Tibeti spániel, tulajdonképpen a magyarok ""palotapincsije"" ez a fajta,bár már kissé korcsulva :D
>> Pomerániai törpespitz, ha valóban pekingi palotakutyád van méretben és bundában hasonlóak.Ez sokkal energikusabb fajta, de ígyis úgyis igényelnek külön foglalkozást is.A spitz ugatós!
>> Papillon is nagyon energikus, mozgékony. Ezek a kis ölbe pattanósak.
>> Havanese-Bolognese, de ő termetben lehagyja kissé, ha eredeti Palotakutya, ha nem a Tibeti-féle palotapincsihez passzol.
>> Tacsi! Kotorék eb,ásós fajta, virágos-díszes kerthez vagy kisállatok (egér, höri, nyuszi, stbk) nem ajánlom (ez utóbbi okán jack russell, foxi is ki van zárva)
>> Yorkie,de ő egy picit.. Hát terrier,oda kell figyelni a következetes nevelésre.
Gyakorlatilag minden passzol ami maximum 10-15kg.
Ha nem előreharapásos, akkor viszont nem fajtatiszta, ugyanis a fajtastandardban ez benne van...
Pubikám, itt neked kéne informálodni a kis pincsijeidről. :)
15. Inkább te olvass utána, mert nincs benne a fajtastandardba!
Vagy nézz képeket palota kutyákról, mert látszik, hogy nincs előreharapásuk.
Erősen kétlem, hogy neked PALOTAPINCSID van tenyésztőtől. Nincs olyan fajta, hogy palotapincsi.
Ebbe annyi buta bele bukik..
Mint a törzskönyves Dán dog meg Kaukázusi medveölő gazdik.
Tovább súgom a nyílt titkot egyik fajta sincs.
Pekingi Palotakutya*, Német dog*, Kaukázusi juhászkutya*
Kitudja, én nem közömbösíteném le, ha egyszer nem azom van.
Dog gazdik se dán dogoznak, mert nem azuk van, hiába ezt ismeri mindenki. 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!