1 hete kaptam egy 3 honapos palotapincsi kutyát. De az a abaj hogy nagyon ritkán eszik. Minden nap kifárasztom, akkor egyszerre sokat iszik de nem eszik. Nem rudom mi lehet a baj? Száraz tápot adok neki. Kölyök kutyáknak valot.
Grat, grat és grat
Lássuk. A kutyád szaporítótól van. Nem voltál vele orvosnál így se oltása se féregtslenítése. Pedigrét kap ami ipari hulladék és még azt is megengeded neki hogy válogasson. Hát én vagyok meglepődve hogy neked ezek után nem esik le hogy beteg lehet.
Kedves Kérdező! Amint tudod vidd el állatorvoshoz, hogy megvizsgálja, mert lehet, hogy beteg. Féreghajtót is fog neki adni, illetve az első oltást. Kb 3-4 oltás kelleni fog neki.
Azt javaslom, ne adj neki parizert, mert az fűszeres és sós, ami nem jó neki. A konzervek 80%-a víz, tehát az se a legjobb eledel, főleg egy fejlődésben lévő kölyökkutyának. A pedigree-ben pedig nincs elég tápanyag a kiskutyád számára, úgyhogy lehetőség szerint vegyél neki valami jobb minőségű száraztápot. Például: Brit Care, Happy Dog, Fitmin, Josera, Taste of the Wild, Premiere stb. Ezeket a tápokat állat eledeles szaküzletben, vagy internetől rendelve tudod beszerezni.
Sok boldogságot a kiskutyához!:)
Adj neki normális ételt, ne szemetet! Persze, hogy nem eszi meg a moslékot és a hulladékot. Miért ezzel eteted?
Miért szaporítótól vettél kutyát? Eleve beteges fajta, a szaporítók pedig erre pláne nem figyelnek. Az előző tulaj sem etette. Miért támogatsz ilyen embereket? Miért nem fontos neked a kutyád egészsége?
Állatorvoshoz miért nem vitted még el? Talán semmilyen kezelést nem kapott eddig. Talán férges vagy beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!