Mit tegyek, ha sétáltatom a kutyám, és odajön egy idegen kutya, és támad, vagy támadni akar?
Figyelt kérdés
Tegnap előfordult velem, hogy sétáltattam, és megindult felénk egy nagy német juhász, de szerencsére nem jött oda. De lehet, hogy legközelebb nem lesz ilyen szerencsém. (Az én kutyám is nagyobb termetű, de szelíd.)2010. aug. 5. 14:42
11/15 anonim válasza:
Szerencsére nekem pici kutyám van és mikor rátámadt egy vizsla akkor párom kézbe kapta. Megjegyzem a miénk pórázon a vizsla szabadon és totál rávetette magát. A gazdája gyorsan magához hívta és villámsebesen lelépett pedig lett volna pár szavam hozzá. Lakótelepen ilyen kutyát szabadon! Nem véletlenül van kitalálva az a fránya póráz törvény!
Párom családjának kutyáját meg egy kóbor kutya tépte szét és hiába rúgták húzták semmi, az csak lóbálta a szájába szegényt. Szerencsére túlélte. Azóta husánggal járnak sétálni mert még nem sikerült befogni azt a dögöt.
12/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, valószínűleg beszerzek egy spray-t. mondták a kutyariasztót is, de akkor az én kutyám is megijedne, azt meg nem szeretném. még egyszer köszi mindenkinek :)
2010. aug. 6. 17:52
13/15 anonim válasza:
Emeld fel gyorsan a kutyát és kiabálj rá a kutyára hogy tünés tünj a kutyámtól . ahogy mondták közbe emeld a kezed fel
14/15 A kérdező kommentje:
nem szívesen emelgetem, mert nagytestű :D de köszi
2010. aug. 8. 18:38
15/15 anonim válasza:
jah bocs csak azt hittem hogy kistestű mert tudod nekem kistestű van és én mindig ezt szoktam csinálni és bevált ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!