Egészséges kutyát el lehet altattatni?
Van egy pumink, aki kiskora óta sokat ugat, vonyít. Több kutyakiképzőbe jártunk vele kiskorában, 4 helyről elküldtek minket idővel, mert nem segített rajta.
Állatorvos szervi problémát, egyéb betegség jeleit nem találta, évente vesznek vért is tőle.
Jelenleg 6 éves. A szomszédok tegnap összefogtak és átjöttek, hogy amennyiben nem változik a helyzet, jegyzőhöz fordulnak. Tényleg zavarja a pihenést, vannak éjszakák, mikor 5 percet sem lehet tőle aludni. Napközben kb 2 órát nem ugat összesen. Teljesen jogos a felháborodásuk.
Ennél többet foglalkozni nem tudunk vele, napi 6x jártunk sétálni, órákat mentünk (munkanélküli voltam, más dolgom nem volt). Bevallom mostanában nem megyünk, mert már belefáradtam ebbe az egészbe. A séták is csak ugatással teltek, az ember feje szétrobbant már tőle.
Menhelyek nem fogadják, gazdát nem sikerült találni neki, fél éve hirdetjük.
Mint írtam már, nem fogadják.
Te azt írtad, hogy ÉN ölöm meg. Hát ÉN biztos nem. Megtennéd, hogy eltakarodsz innen? Köszike 😊
Nem, én azt írtam, hogy leöleted. Ez a szó és ez a ragozás pedig azt jelenti, hogy te utasításodra valaki megöli a kutyádat.
Értő olvasás, felelősség, az állatvédelmi törvények betartása - na ezek azok, amik neked nem mennek.
Nagyon nagyon nagy féreg vagy.
Ha már megtartottad akkor ne csak 6 évet gondoskodj róla, hanem igenis élete végéig.
Egy kutya felelősség 15 évig, NEM 6 ÉVIG!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!