Sokszor hallottam hogy kebetegedtek a kutyák a kutyatáptól. De melyik az ami nem ajánlott, vagy amitől nem kell félni hogy hosszabb távon betegséget okoz a kutyának.
Pénz nem számít ha jó megveszem neki. De sajnos hiába olvasok utána az egyik oldalon leszoljak az adott ételt a másikon preferálják.. :D
Csokit, csirkecsontot ne, ezeken kívül bármit megehet.
2020. júl. 27. 21:34
2/15 anonim válasza:
Ez igaz, hogy amit egyik oldalon ajánlanak, azt a másik oldalon lesz.rozzák. Inkább nézd azt a kaján, hogy legyen magas a hústartalma, minél magasabb, annál jobb. Ha fel sincs tüntetve, az nagy baj, olyat semmiképp ne vegyél! Azok sumákolnak.
2020. júl. 27. 21:36
3/15 anonim válasza:
Házikoszt ? Mikor főznek a farkasok más ragadozók ? Soha . Néha jó nekik főtt rizs árpagyöngy de a tészták zsíros maradékok ártanak meg a csontos holmik . Jó komoly táp az ami használ , ritkán cs zúza stb .
2020. júl. 27. 21:40
4/15 anonim válasza:
A mienknek marhafejet is kaptak, csak az állkapcsát és a szarvait hagyták meg, a csirkecsontot is mindíg megeszik. Tudom, hogy soknak ez nem tetszik, de amíg a kutyáim egészségesek és kövérek addíg lexarom a véleményük. Soha nem volt baja egy kutyámnak sem amúgy.
2020. júl. 27. 22:02
5/15 A kérdező kommentje:
Neztem a fressnapban hogy hátha ott találok valami egeszegeset.
De a válaszokból ítélve igazán annyi jött le hogy a hústartakom legyen nagy:D majd figyelek rá mostantól
2020. júl. 27. 22:29
6/15 anonim válasza:
4-es, szerinted az a jó, ha kövérek a kutyáid? Hát az már baj...
Kérdező, szuperprémium tápok. Legjobb a hidegen sajtolt.
2020. júl. 27. 22:32
7/15 anonim válasza:
#6 nem biztos, hogy ugyanarra gondolunk a kövérség alatt, de ha neked kötekedni volt kedved ám legyen.
2020. júl. 28. 08:17
8/15 anonim válasza:
Fogalma sincs a legtöbb embernek miként működik a kutya és mit miért eszik . Falkavezér a gazda azt eszik amit elé tesznek , valogatos kényes kutya nem tekinti főnöknek a gazdát . Tehát amit megeszik az nem izlik hanem behódol ez van megeszi , gagyi táp és marhadült esetén is . Természetben alig esznek nyersen mindennel együtt befalják a zsakmányt . Modern korban varosban ez nem megy , a tapok mindent tartalmaznak , néha jöhet hús stb .
2020. júl. 28. 09:47
9/15 anonim válasza:
Az a baj, hogy sokan azt hiszik a kutya igenyes. Nem az! Vigan elvan ha csirkefejet kap enni, meg belsosegeket (sziv, maj). Neha belereszelsz egy kis repat, zellert vagy almat ... es a kutyad tokeletesen boldog lesz. Megfozni sem kell nagyon, csak ugy felnyersen.
2020. júl. 28. 10:55
10/15 A kérdező kommentje:
Kicsit el tértünk már a témától szerintem, mert nem aza a gond hogy nem eszik meg midnent. Hanem hogy nem tudom etetni hogy később ne kapjon betegséget a tapoktol.
6.is..Megnezem ezt a szuperpremium tápot majd hogy mi is pontosan.
De egyébként lehet jobb ha külön veszek neki rendes húst :D nem tápot
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!