Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyámat állandoan szállják...

A kutyámat állandoan szállják a legyek,a fülét már véresre sebesre kirágták.szegénykém már öreg de megfürdettem ma is tegnal előtt hátha azért mert büdös volt.mit lehetne ellen tenni hogy ne szállják?

Figyelt kérdés
Mert a kutyám pár éve lebénult hátsó lábaira és döcögös menése de kakilni pisilni ugy pisil hogy szerintem nemannyira érzi és belefekszik vagy pisis lesz.megfürdettem hátha az végett.de a másik két kutyámat is szállják de őket csak egy kettő.a másik kutyámat vastagon szállják szegénykémet.
2020. aug. 21. 18:23
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
39%
Akkor megnyugodtam. Mi 3-4 hetente fürdetjük samponnal. Köszönöm a választ! :)
2020. aug. 21. 20:39
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Samponnal nem szabad, ha simán víz éri (csutakolod) az nem gond.

Nyílván, ha kimegy az esőbe szaladgálni vagy ősszel mentek sétára nem tudod kikerülni se az esőt se a vizet. Itt a samponos, szerekkel való fürdetés bajos.már pedig ahogy ő említette a büdös szag lemosását erősen kétlem, hogy csak vízzel mosná hetente.

Nem rossz indulatnak szántam én azt sem, csak egyszerűen kiakasztó, hogy minden 2.gazdi aki ide ír a beteg kutyájáról házi olcsó vagy 0 forintos megoldást akar ahelyett hogy be menne a rendelőbe és megvizsgáltatná a kutyát..

2020. aug. 21. 20:44
 23/29 anonim ***** válasza:
33%

És persze utána mindenki más hibás, hogy azt mondja rosszul tartja a kutyát amikor ez igaz..

Beállítja magát tökéletes gazdinak egy mozgásilag majdnem béna meg kitudja hány másik kutyával amit épp esznek a legyek.. :|

2020. aug. 21. 20:46
 24/29 anonim ***** válasza:
89%

Kérdező!A nyakörvek gyakran nem érnek semmit, gondolom, nem Foresto van rajtuk. Ajánlom helyette a Bravecto tablettát, keress rá, szerintem sokkal jobb bármilyen nyakörvnél.

Bűzmirigyük mikor volt kinyomva legutóbb?

2020. aug. 21. 20:47
 25/29 anonim ***** válasza:
43%

ma 20:47

A Bravectonak köze nincs a legyekhez. Sajnos.

2020. aug. 21. 20:58
 26/29 anonim ***** válasza:
55%
Mivel eteted őket?
2020. aug. 21. 21:22
 27/29 anonim ***** válasza:
74%
Ez mar allatorvosos problema. Vidd el.
2020. aug. 21. 21:32
 28/29 anonim ***** válasza:
71%
Ma 20 58...tudom, hogy nincs köze, de sejtem, mennyire lehet hatásos az a nyakörv is....
2020. aug. 21. 22:24
 29/29 anonim ***** válasza:
Hívj állatorvosi, vagy vidd be hozzá. Tavaly, tavaly előtt a mi kutyánkat is csípték a legyek, mindenhol, mert rövidszőrű fajta. Kihívtuk az állatorvosunkat , ha jól emlékszem valamilyen folyadékot csepegtetett rá. Hatásos volt. Ne hagyd szenvedni!
2020. aug. 22. 00:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!