A kutyámat állandoan szállják a legyek,a fülét már véresre sebesre kirágták.szegénykém már öreg de megfürdettem ma is tegnal előtt hátha azért mert büdös volt.mit lehetne ellen tenni hogy ne szállják?
Samponnal nem szabad, ha simán víz éri (csutakolod) az nem gond.
Nyílván, ha kimegy az esőbe szaladgálni vagy ősszel mentek sétára nem tudod kikerülni se az esőt se a vizet. Itt a samponos, szerekkel való fürdetés bajos.már pedig ahogy ő említette a büdös szag lemosását erősen kétlem, hogy csak vízzel mosná hetente.
Nem rossz indulatnak szántam én azt sem, csak egyszerűen kiakasztó, hogy minden 2.gazdi aki ide ír a beteg kutyájáról házi olcsó vagy 0 forintos megoldást akar ahelyett hogy be menne a rendelőbe és megvizsgáltatná a kutyát..
És persze utána mindenki más hibás, hogy azt mondja rosszul tartja a kutyát amikor ez igaz..
Beállítja magát tökéletes gazdinak egy mozgásilag majdnem béna meg kitudja hány másik kutyával amit épp esznek a legyek.. :|
Kérdező!A nyakörvek gyakran nem érnek semmit, gondolom, nem Foresto van rajtuk. Ajánlom helyette a Bravecto tablettát, keress rá, szerintem sokkal jobb bármilyen nyakörvnél.
Bűzmirigyük mikor volt kinyomva legutóbb?
ma 20:47
A Bravectonak köze nincs a legyekhez. Sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!