Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Az állatorvos a vizsgálatért...

Az állatorvos a vizsgálatért is pénzt kér?

Figyelt kérdés
Mondjuk nem eszik 3 napja, megkérdezem tőle mi baja és ezért fizetni kell vagy ingyenes és csak a kezelést (gyogyszer, műtét, stb.) kell fizetni.

2020. aug. 20. 11:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%

ha már odaviszed a jószágot és kérdezel,az orvos valószínűleg nem csak tippelget, hanem meg is vizsgálja.

vagy úgy tervezted, hogy bemész az állat nélkül kérdezősködni?

2020. aug. 20. 11:21
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Általában igen, főleg mivel a legtöbb vizsgálat nem annyiból áll, hogy ránéz és kész, nyilván egy labor vagy röntgen már nincs ingyen.
2020. aug. 20. 11:23
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Van vizsgálati díj ami 2000-5000 forint szokott lenni.

Ez csak annyi, hogy ránéz az állatra és megvizsgálja.

A kezelés az plusz pénz meg a gyógyszer, műtét stb

2020. aug. 20. 11:24
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Telefonon nyilván lehet röviden tanácsot kérni, de ha olyan az ügy (mint pl. ez, hogy nem eszik a kutya) akkor úgy is azt mondja hogy vidd be, és megvizsgálja. Általában van a vizsgálatnak is díja, de ha valami rövid/triviális dolog akkor van hogy nem kérnek érte pénzt. De még egyszer ez a doki jóindulatán múlik mert hivatalosan nyilván van vizitdíj.
2020. aug. 20. 11:26
 5/13 anonim ***** válasza:
30%

Nekem egyszer elfutott a kutyám hőségben, kimerülve/túlhevülve találtam meg, elvittem a dokihoz, megtapogatta, hőmérőt dugott a seggébe, azt mondta, h vizezzem a lábát, minden rendben lesz.

kb 4,5 perc munka, 11.000 Ft volt 6 éve, persze számlát nem adott.

3 napig szenvedett a kutyám, mire elpusztult.

Azóta nem tartok állatot, így állatorvosnál se voltam.

2020. aug. 20. 11:33
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Én párszor jártam a galambjaimmal dokinál bár igaz hogy tényleg csak àtnézte őket és írt fel gyógyszert,egyszer sem kért semmit. Viszont lehet màs állatoknál ez màshogy van.
2020. aug. 20. 11:36
 7/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Akkor ha a doki oldalára az van kiirva hogy diagnozis felállitása: xy összeg , akkor az azt jelenti pénzbe kerül.

2020. aug. 20. 11:40
 8/13 anonim ***** válasza:
89%
általában mindenképp kell fizetni egy pár ezret a vizsgálatért. ha már régen oda hordod a kutyát és/vagy otthagytál egy fél autó árát akkor banális esetben egy tanácsért nem kér pénzt. úgy is tudja, hogy termelsz neki még hasznot.
2020. aug. 20. 11:41
 9/13 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi a válaszokat:)
2020. aug. 20. 11:49
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Az én kutyám allergiás és be van gyulladva emiatt a füle. Hetente kell visszavinni vizitre az állatorvoshoz. Ha csak belenéz a fülébe és azt mondja, hogy folytassuk a kezelést, plusz felírja a fülcseppet, akkor nem kér pénzt. Ha adni kell neki szteroid injekciót, akkor elkér 2500 Ft - ot.
2020. aug. 20. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!