Ha kutyaiskolába megyünk akkor mennyit számít a felkészültésg?
De én nem mondtam hogy népszigetibe akarok menni vagy tüköriskolába. Akkor miért kell úgy beszélni mintha alap hogy oda készülnék?
A klikkeres dolgot sem csak 50 ezerért, iskolában lehet megtanulni. Rég klikkerezek a kutyámmal. Voltam pár előadáson is...
Az meg az én dolgom hogy mikor hívom fel, ha nem tetszik a kérdés akkor nem kell válaszolni mert úgy látom ide elég sokan kötekedni járnak...
Na mindegy, azt hiszem az lesz hogy leteszünk pár vizsgát (igen így kisujjból kirázzuk had kötekedhessetek :) ) és aztán választunk egy iskolát. Ide meg többet nem nagyon írok ki kérdést (legfeljebb csak szülhet-e a fél éves kutyát szintűt) mert úgy látszik csak a hülyéknek van joga jó válaszokat kapni, aki tud is valamit azt nem állhatják. Lehet irigyek... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!