Kinek lehetne szólni kóbor kutyák ügyében?
#4:
Talán egy nyakörvet nem ártott volna rakni a kutyulira. Talán.
Kedves 5ös
Meg lett a kutyus chip által😊
Ha nem haborgatnak azok a kutyak, akkor csak a felelmeid miatt nem kell oket zaklatni.
Nem csak videken, Budapesten is elofordul a zoldovezetben, hogy vannak onsetaltato kutyak. Ezeknek is van gazdajuk, de olyan jol ismerik a kornyeket es soha nem csinalnak semmi gondot, igy hat a gazdi hagyja koszalni. Altalaban a helyiek tudjak is, hogy kihez tartozik a kutya, a kirandulok es sportolok is beken szoktak hagyni oket. hiszen senkit nem bantanak.
Szoval szerintem hagyd beken azokat a kutyakat!
Te is kutyas vagy ... ha jolneveltek a kutyaid, akkor ugy sem lesz semmi baj ... ha neveletlenek, akkor ne mas kutyajat vitesd el a sinterrel, hanem neveld meg a kutyaid.
Nekem KAJom van ... de meg soha nem tartottam idegen kutyaval torteno talalkozastol ... nem azert mert rettenetesen eros allat, hanem azert mert nem gyilkolaszik csak ha engedelyt kap ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!