Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kinek lehetne szólni kóbor...

Kinek lehetne szólni kóbor kutyák ügyében?

Figyelt kérdés
Van legalább 3 kóbor kutya a környékünkön, az egyik elvileg gazdás, de kijár hónapok óta (a tulajt inkább nem minősítem). Pár utcával lentebb etetik őket, ma este kis híján össze is futottunk velük. Nekem is van 3 kutyám, nemsokára érkezik a 4. Nem akarok konfliktust, a legjobb lenne, ha valaki befogná őket. Na most, a probléma az, hogy a gyepmesteri telep, ami az állatotthon a városban, nsn foglalkozik vele, mert teltház van. Ilyen esetben kinek lehet szólni, mivel úgy tudom, ez az ő hatáskörük lenne?

2020. aug. 14. 23:30
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Pedig a gyepmester kötelessége összeszedni a kóbor kutyát. Ezért kapja a fizetését az önkormányzattól.
2020. aug. 14. 23:44
 2/7 anonim ***** válasza:
93%
Önkormányzatnak szólni, a többit nekik kell intézni.
2020. aug. 14. 23:57
 3/7 anonim válasza:
27%
Kisvárosban lakok. Felénk is volt vagy 4 kuytus az utcán. Anyukám a polgármester alatti, alatti (sajnos én sem tudom pontosan ki volt az) személyt hívta fel telefonon. Másnap hoztak ki egy ketrecet, ami lecsukódik ha belemegy az eb. Sajnos ma reggel mikor anyukám boltba ment, nyitva felejtette a kiskaput és a mi kutyánkat is elvitték.🥺
2020. aug. 14. 23:58
 4/7 anonim ***** válasza:
68%

#4:

Talán egy nyakörvet nem ártott volna rakni a kutyulira. Talán.

2020. aug. 15. 00:22
 5/7 anonim válasza:
90%

Kedves 5ös

Meg lett a kutyus chip által😊

2020. aug. 15. 00:29
 6/7 anonim ***** válasza:
47%

Ha nem haborgatnak azok a kutyak, akkor csak a felelmeid miatt nem kell oket zaklatni.

Nem csak videken, Budapesten is elofordul a zoldovezetben, hogy vannak onsetaltato kutyak. Ezeknek is van gazdajuk, de olyan jol ismerik a kornyeket es soha nem csinalnak semmi gondot, igy hat a gazdi hagyja koszalni. Altalaban a helyiek tudjak is, hogy kihez tartozik a kutya, a kirandulok es sportolok is beken szoktak hagyni oket. hiszen senkit nem bantanak.

Szoval szerintem hagyd beken azokat a kutyakat!

Te is kutyas vagy ... ha jolneveltek a kutyaid, akkor ugy sem lesz semmi baj ... ha neveletlenek, akkor ne mas kutyajat vitesd el a sinterrel, hanem neveld meg a kutyaid.

Nekem KAJom van ... de meg soha nem tartottam idegen kutyaval torteno talalkozastol ... nem azert mert rettenetesen eros allat, hanem azert mert nem gyilkolaszik csak ha engedelyt kap ra.

2020. aug. 15. 11:02
 7/7 anonim ***** válasza:
77%
Olyan nincs h önsétáltató kutya,az kóborol!mifelénk is vannak ilyen roggyant emberek akik szerint az elfogadott h a kóbor kutyák végigugattatják az utcát,kerülgetik őket a biciklisek,autósok!az én kutyám kerítésen belül van ,mégis kerítésen kívül tapicskolok a kutyaszarban a magadfajta miatt...
2020. aug. 15. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!