Ha menhelyről fogadok örökbe kölyökkutyát, ugyanúgy hálás, mintha egy idősebbet, tapasztaltabbat fogadnék örökbe?
Az örökbefogadást azért is szeretem jobban, mert jólesik a lelkemnek, hogy hányatott múltja van, onnantól kezdve pedig élete végééig jó lesz neki, minden megváltozik. Ez mindkét kutyámon látszik, és jó nézni őket, milyenek voltak és bár még haladunk egyikükkel, milyen lettek mostanra.
Kölyökkutyám még nem volt, de következőnek azt szeretnék. Nem azt írom, hogy remélem, mindegyikük minél rosszabb múlttal rendelkezzen, mert nem, csak ha kölyökkutyaként kerül be a menhelyre, és bár mondjuk jutott neki rosszból, mégis játékos és jó kedélyű, ugyanolyan hálás tud lenni?
Nekem most van egy gyepmesteris 3 hónaposom és égetnivalóan rossz :D Azt hiszi hogy övé a világ, nagyon nehéz dolgom lesz vele.
De szerintem mindegy hogy idősebbet vagy fiatalabbat hozol ki, a lényeg hogy életet mentesz. Remek ember vagy és így ismeretlenül is büszke vagyok rád :)
Jó látni hogy ilyen is van még a mai világban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!