Miért mondják, hogy a Husky nem kezdőknek való, tudtommal nem agresszív fajta? Mert például egy Kaukázusit megértem, hogy nem ajánlanak elsőre.
Most akkor az a kérdés, hogy a husky tudtoddal agresszív fajta-e?
Azt csak te tudhatod.
Volt egy husky keverékem, imádtam, de amikor elpusztult, megfogadtam, soha többet!
Ahogy már írták, makacs, és önfejű!
Hiába volt elvileg behívható, de ha őkelme a szakadó esőben (imádta) úgy döntött, hogy kint marad, nem volt az az isten, hogy bejött, max ha érte mentem.
Többnyire engedelmeskedett, de ez folytonos harc volt vele. Szerintem csak úgy volt vele, hogy "rám hagyta". :D
Pluszban szinte lefáraszthatatlan. Egyetlen egyszer sikerült úgy lefárasztanom, hogy én nem dőltem ki közben.
Inkább azt mondanám, hogy divatra nem való. Manapság minden tini (és tini agyú egyszerű ember) huskyt meg bordert akar, mert az most annyira divatos. Semmi másért nem kell a husky.
Vajon miért van egy olyan érzésem, hogy most is erről lehet szó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!