Van valami jó ötlet? Parvovirus ellen? Sürgősss.
Oltást nem kapott?
Hát..nincs sok esélye, de vigyétek lelkesen infúzióra...hátha...
Ó a fenébe. Nagyon sajnálom szegényt. Hol a francba szedte össze? Milyen a dokitok? Úgy értem mennyire bíztok benne, mennyire profi? Én ilyen helyzetben valószínűleg bevinném bent fekvőre egy kisállatklinikára, és bent lennék vele, ahelyett, hogy naponta kétszer kelljen vinnem infúzióra, meg az ilyen nagyobb intézményekben több figyelmet tudnak szánni rá, főleg ha ott vagyok mellette, és verem az asztalt.
Egyébként a Parvót 50%-a a kutyáknak túléli, csak nem biztos, hogy ilyen kiskorban. Nem tudom mennyire ismered a vírust, de ha jól tudom gyakorlatilag elpusztítja a bélbojhokat, és teljesen simává teszi a vél belső felületét.
Tehát elvileg (nem tudom biztosan, tippelek én is, kérdezd meg orvostól mindenképpen) bármi olyasmi segíthet, ami a bélflórát helyre tudja állítani, egyeztess a dokival ilyen ügyben. Talán az ALoe Verával nem árthatsz, de az sem biztos, hogy segít.
Arra figyelj, hogyha van egyáltalán étvágya, akkor se adj neki semmi szilárdat, mert a bele nem tud vele megbírkózni, viszont ha iszik rendesen, akkor főzz neki csontléből zöldségekből levest, annak a leve tápanyagdús, finom, megvédi a kiszáradástól, és nem utolsósorban gond nélkül emészthető.
Remélem rendbe jön szegény! Drukkolok!
Ez érdekes... Az én blökim pár hónaposan szintén Parvós lett 8az állatorvos azt mondta, 6 hónaposan kell majd oltani, aztán kiderült, hogy hat hetesen kellett volna!!!)
egy héten keresztül kapta a fenekébe az antibiotikumos, meg ilyen-olyan szurikat, de megmentették. Infúziót is kapott, mert kiszáradt, aztán elkezdtett inni.
Lényeg a lényeg: elég fura, hogy pusztán az infúziótól várja a jobbulást. Ezellen te nem tehetsz, a doki tudna. én a helyedben máshová vinném, márcsak azért is, mert tanácstalan lennék, és akarnék hallani más véleményt is.
Dobd ki a könyvet.
Másfél hónapos kutyát még elválasztani sem szabad, nem hogy sétáltatni...
Bocs, de ez a Ti hibátok, de nem akarlak bántani, elég lehet a bajod.
Sok sikert!
Vigyétek rendszeressen orvoshoz és bizakodjatok....
Ki mondta nektek, h másfél hónapossan lehet vinni sétálni????
A kutyáknak 5 oltást kell kapniuk ahoz, h le lehessen vinni.
2 parvó, 2 kombinált és 1 veszetség.
Minden oltás után 14 nappal alakul ki a védetség...!!!!
Már tudjuk:(
Egyb a legjobb doki, bizunk benne, sok csodát tett már....
Kapja a gyógyszert infuzioba azt is nyomják neki.
Bioptron lámpa segíthet???Szorítsatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!