Egy kutya szeretheti így a gazdáját?
Kb egy 4-5 éves tacskóról van szó, akit miután megvettek, pár hónapra rá láncra is verték. Azóta ott is van minden nap kb 0-24-ben. A kutya koszos, büdös, lehet hogy bolhás vagy kullancsos is, kisebb sebekkel. Ráadásul még fél is. Emberektől is meg főleg nagy tárgyaktól. Néha még a simogatástól is. Szerintem azért mert bántották. A gazdáit abszolút nem érdekli a kutya, csak enni+inni adnak neki, nem törődnek / játsszanak / foglalkoznak vele. Ettől függetlenül a kutyus tele van szeretettel. (Tapasztaltam, amikor kivételesen elengedték a gazdái pár órára csak úgy a faluban.) Abszolút nem agresszív (a légynek sem ártana).
Szerintetek így szeretheti a gazdáit? Kötődhet így hozzájuk?
Állatvedőknek jelenteném.
Nem kifogás, hogy de falu/tanya meg 1000 helyen így tartanak kutyát. Akkor mind az 1000 helyet fel kell számolni... -_-
Szeretheti.
Amúgy az állatvédők lefossák. A szomszédom is láncon tartja a kutyáit, de olyan vastag láncon mint 2 ujjam. 1 méteresek kb a láncok.
Nincs óljuk se.
Elég vad az egyik, még a gazdájának is neki menne.
A szurkolóknak írtam, valamit szólhattak mert azóta szúrós szemmel néznek rám, de a kutyáknál semmi változás.
Biztos lefizették őket és minden happy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!