Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi történik akkor ha a kutyát...

Mi történik akkor ha a kutyát megetetem az ivartalanítás/ műtét előtt?

Figyelt kérdés
12 órás koplalás van műtét előtt, de adtam a kutyámnak egy kutyakekszet, ez befolyásolja a műtétet? Nagyon nagy hibát követtem el?

2020. aug. 3. 06:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Megfulladhat a saját hányásától.
2020. aug. 3. 08:25
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Egy kutya keksz nem a világ vége de ha az orvos azt mondja nem ehet nem ihat akkor jobb lett volna betartani. Mi betartottuk és még így is hányt amikor megkapta az altatót. Akkor mesélte az orvos, hogy akik előttünk voltak csak azért is megetették a kutyát és széthányta a rendelőt, még műtét előtt takaríthattak egy jót de főképp nem ez a baj hanem ahogy sokan írták már megfulladhat a hányásában.
2020. aug. 3. 08:47
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
"Ok, ivartalanítás után nincsen orvosi megfigyelés. 😀" Valóban nincs. Sokszor úgy adják ki a gazdinak a kutyákat, hogy az még fel sem ébredt.
2020. aug. 3. 08:49
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó! Azért a normális doki nem adja ki bódultan. :( nekem is bent voltak a macskák hátul egy ketrecben és a kutya is, amíg magukhoz nem tértek annyira, hogy tudják mi van. Ez lenne a normális.
2020. aug. 4. 08:29
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek, nem kéne bódultan kiadni, mégis így csinálják legtöbbször.
2020. aug. 4. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!