Mi történik akkor ha a kutyát megetetem az ivartalanítás/ műtét előtt?
Figyelt kérdés
12 órás koplalás van műtét előtt, de adtam a kutyámnak egy kutyakekszet, ez befolyásolja a műtétet? Nagyon nagy hibát követtem el?2020. aug. 3. 06:39
1/15 anonim válasza:
Az alatatás miatt nem szabad ennie. Mert hányi fog.
2/15 anonim válasza:
#1 Pontosabban ha hány, visszanyelheti bodultan, és műtét utáni bodultságban ettől megfulladhat. Persze a műtét közben sem szerencsés ha odahány.
3/15 anonim válasza:
Többet ne adj már neki mütét elött, ugyan az mint az ember mütét elött..
4/15 anonim válasza:
#3 Én is onnan tudom, mert van egy eü-s végzettségem. 😉😁
#2-es vagyok.
5/15 anonim válasza:
Megfulladhat a saját hányásától, a tüdejébe kerül.
6/15 anonim válasza:
Ne felejtsd el megemlíteni a dokinak
7/15 anonim válasza:
Hát hogy is mondjam, hazavitel után vannak a hányásrohamok, az mér az orvost nem fogja érinteni, ha a gazda keze között annak a gondatlansága miatt megfullad... Annyit lehet tenni, hogy végig egész nap mellette ülsz az ivartalanítás után, és ahogy kezd öklendezni (lesz sok ilyen), megemeled a felsőtestét úgy, hogy a feje lelógjon, kijöjjön belőle a hányás, ne visszafolyjon a légcsövébe. (Gondolom, most meg az lesz, hogy nem érsz rá mellette ülni...)
8/15 anonim válasza:
Minek adtál neki, ha tudod hogy tilos?
Életveszélyes a számára!
9/15 anonim válasza:
#7 Ok, ivartalanítás után nincsen orvosi megfigyelés. 😀
10/15 anonim válasza:
Idős gazdáknak lehet gyenge a memóriájuk, nem jut eszükbe aktuálisan, hogy egyáltalán műtét lesz, csak később esik le...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!