Megharapott a kiskutyám, lehet valami bajom?
3.5 honapos kis kutya
2 oltasa van meg eddig
Meg volt kergulve es megharapta kezem.
Csak egy icipicit felsértette a borom, kell ezzel foglalkozni?
Koszonom a valaszokat...
Ha esetleg limekóros a kutya akkor azt at tudja adni igy?
Nem en jelentetelek
Ha fertőzött lenne azt észrevennéd mert a kutyus olyan beteg lenne, hogy nem igen játszana.
De nem, nem kapsz el tőle semmit sem azzal, hogy a bőröd legfelső rétegét megsértette. De remélem hogy csak nem tudsz aludni és poénból elütöd az időt valahogy és ez a kérdés nem komoly.
Ha az, akkor szerintem picit az agyadra ment ez a járvány vagy nem tudom, ne kotord a netet betegségek után mert ha ezt így folytatod akkor teljesen be fogsz csavarodni.
Lyme és babézia nem megy át kutyáról emberre.
Ha ennyire betegesen félted az egészségedet, nem kellene kutyát tartanod.
Miért van még csak 2 oltása ennyi idősen?
Miért nem védekezel rendesen kullancsok ellen egy babakutyánál?
Honnan jött az az ostoba gondolat, hogy a tetanusz fertőzés olyan, mint a HIV? Ehhez nem orvosi diploma kell csak ész és az általános iskola normális elvégzése.
Nem tudom, hogy te milyen emberek között mozogsz, de ne a közvetlen környezetedet hozd fel példának ilyen esetekben. A legtöbb ember azért elég normális és művelt.
De még mindig: miért is volt kullancs egy kölyökben? Miért is nem védekeztél? Miért nincs oltva a kölyök?
Kint játszott a kertbe es kapott egy kullancsot huha...
Vedekeztem kapott ra oltast, ki lett szedve...
Nem tudom hol olvastad hogy nincs oltva, 2 oltasa meg van es nem lehez egyszerre beadni az osszeset, eddig meg nem nalam volt hanem egy istalloba a tesojaval iszonyat korulmenyek kozt...
De amugy a hulye kerdeseiddel es az okoskodasoddal mindent leirtal magadrol ugy hogy kerlek foglalkozz a szar eleteddel, nem vagyok rad kivancsi
Na szevasz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!