PITYUUUUUUU kérdése:
K9 kutyahám vélemények?
Figyelt kérdés
Vélemények, tapasztalatok. Tacsim van és akarnék venni neki 7 hónapos korában. Ha nem ajánljátok akkor tudtok mondani más hám márkákat. Előre is köszönöm.2020. aug. 1. 13:23
11/12 anonim válasza:
#10 ezek valóban nagyon jó hámok, én is szemezek velük, de szerintem sima városi sétára sok. Ezeket már egy túrára, nagyobb igénybevételre érdemes megvenni. :)
12/12 anonim válasza:
Rengeteg féle hám van. Nekünk a H típusú hámok váltak. Biztonságosak, soha egyik kutya sem tudott kibújni. Jól beállítva kényelmes, nyáron nem melegíti őket pluszban. Erdei kiránduláshoz, városi sétához és úszáshoz is ezt használjuk. Kb 3 évig bírja, utána bolyhosodik. Én 2200ft-ért veszem (S méret), bőven megéri. Trixie márka.
Szerintem munkakutyákon kívül teljesen felesleges egy "komoly" hám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!