K9 kutyahám vélemények?
Melyik modellre gondoltál?
Amit a legtöbben vesznek, csak divat, sétára totálisan alkalmatlan. Munkára találták ki, nem véletlenül.
Egy, hogy lefogja a kutya vállát, kettő, hogy egy másodperc alatt ki tud bújni belőle.
Ha mindenképp ragaszkodsz a K9hez, akkor a longwalk talán oké napi használatra, de egy full egyszerű Y hám elég lenne nektek. Ne fogja le a kutya vállait, ez kb a legfontosabb.
De a legjobb opció sétára még mindig a nyakörv. (NEM flexivel kombinálva)
Én nem ajánlom, főleg kistestű kutyának, nem is kényelmes és ki is bújik belőle.
Márkát nem igazán tudok mondani, de már a Trixie márka közt is akadnak eleg jók.
Van több julius k9 cuccunk is, nem ajánlom. A legtöbbet nagyon olcsón vettem, így megéri, eredeti áron nem vennék.
Powerhám: feleslegesen melegíti a kutyát, ráadásul elég merev is. Én nem tudtam úgy beállítani egyik kutyára se, hogy ne csúszkáljon.
Hevederhám: silány anyag, de legalább nem melegíti a kutyát. Ez is eléggé csúszkál, plusz szintén lefogja a kutya vállát.
Longwalk: ezt tegnap kaptuk meg, szóval még csak egyszer használtuk. Nekem a csatja nem tűnik elég minőséginek, ilyen árért legalább egy biztonsági zár lehetne rajta. Szintén elég vastag az anyag, plusz merev is. Cserébe a kialakítása jó, bár lehetne párnázott. Eddig ez vált be legjobban.
Mi túrához, futáshoz használunk hámot. (szabadon, ritkán bekötve jon a kutya)
Ami nekünk bevált:
HUF 2,837.01 50%OFF | Strong Pet Dog Harness For Dogs Training Vest Medium Big Dogs Adjustable Outdoor Protective Harness Collar Pitbull S-XL 8815
Korrekt ár, nekunk a 3 pontos verzió van, nagyon könnyű, légáteresztő anyag, könnyen állítható, nyúlik az anyag, így tényleg a kutya testéhez igazodik, szabadon tud mozogni.
A másik, amit nagyon szeretünk a musher spartan hámja. Fogót nem kértünk rá, párnázott, sok helyen állítható, minőségi anyagból. Sima sétához is kényelmes.
#4 válaszoló. 3 kistestű kutyánk van, mindegyiken Trixie hámot használunk évek óta.
Árához képest nagyon strapabíró.
Vettünk K9es powerhámot is, hatalmas csalódás volt. 3ból 2 kutyánk ki tudott bújni belőle... Semmi extrát nem tud, csak divatos. Pénz kidobás volt. Soha többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!