Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutya fajtát ajánlotok?

Milyen kutya fajtát ajánlotok?

Figyelt kérdés

Nagy-, esetleg közepestermetű fajtát szeretnék.

Első kutya lenne, ezért könnyebben nevelhető keresek.

Családbarát kutyus legyen.

Az nem baj, ha kozmetikushoz kell vinni, vagy ilyesmi. Megtudom oldani.

Lehetőleg olyan szőrzete legyen, amiben nem fázik télen. Mert az udvaron akarom tartani, nem pedig a házban.

Tudom sok a feltétel, de nem baj ha nem stimmel az összes.

Ha van ötletetek akkor írjátok meg nyugodtan.

2020. júl. 31. 22:12
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Napi 1-2 óra futás, sétát tudok biztosítani neki. A kertben játszhatunk olyan 2 órát. Hétvégén gyakran megyek túrázni, ha nagyobb lesz oda is jöhet. Nyaranta eltudom vinni kutyastrandra, a Tiszán. Estére be lehet engedni egy fűtött teraszra ha muszáj. De a házba semmi képpen nem akarom hogy bemenjen.
2020. aug. 1. 10:53
 12/24 anonim ***** válasza:
42%
Akkor ne legyen kutyád. Családbarát is akkor lesz, ha családban nő fel. Ha ki van b*szva a kertbe, nem fogja magát a család tagjának érezni.
2020. aug. 1. 10:56
 13/24 anonim ***** válasza:
75%
Jajj! Hadjuk már ezt a kutya csak a lakásba jó dumát! Ha van vele foglalkozva és biztosítva van egy jó kis helye, akkor semmi baja nem lesz, hogy kinn van!
2020. aug. 1. 11:15
 14/24 A kérdező kommentje:

A házban nem férne el, csak egy kistermetű kutya, de olyat nem szeretnénk.

És szerintem nagyon sok kutya nem él a házban, de mégis jó élete van és családbarát.

Gyermekkoromban nekünk is volt kutyánk és egy sem volt a házban.

2020. aug. 1. 12:45
 15/24 anonim ***** válasza:
16%
A gyerekedet is tarthatod az udvaron. Túl fogja élni. Csak ugye a gyerek panaszkodna, a kutya meg nem tud.
2020. aug. 1. 12:49
 16/24 anonim ***** válasza:
84%

Istenem.

Gyereket kutyához hasonlítani? Ezért egyesek túlzásba esnek elég rendesen.

Nekünk 2 Kaukázusi volt, teljesen család barátok voltak és jé kinn voltak!

Ha rendszeresen meg van a mozgás, séta, foglalkozás, játék, akkor attól mert kinn van, még bőven lehet családbarát!

Benti tartása sok kutya nem is alkalmas!

Nekem is van német juhászom kinti benti tartással!

2020. aug. 1. 13:12
 17/24 A kérdező kommentje:
Esetleg egy golden retriever megfelelő fajta lenne? Vagy egy border collie?
2020. aug. 1. 13:30
 18/24 A kérdező kommentje:
Mit gondoltok róluk?
2020. aug. 1. 13:31
 19/24 anonim ***** válasza:
0%
A golden ott fog elpusztulni bánatában, mert ő minden percét veletek akarná tölteni. A border szintén nem kerti kutya, 100%-ig munkakutya, kell neki a fizikai és szellemi fárasztás, napi pár óra édes kevés. Ne kínozz kutyát ilyen élettel.
2020. aug. 1. 13:37
 20/24 anonim ***** válasza:
Nekem kaum van kinti benti tartással és jobban szeret bent lenni mint kint. Ez tudtommal ritka eset de én örültem neki. Velem alszik és kb mindent eggyütt csinálunk de bármikor ott a lehetőség hogyha akar akkor ki mehet de nem nagyon akar.
2020. aug. 1. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!