RaBaGAMEPLAY kérdése:
Valaki tud ajánlani valamilyen kutya fajtát lakásba? Olyan kutyát, ami kibírja, míg dolgozok (kB 5 óra) és nem hullajtja a szőrét?
Figyelt kérdés
Már egy ideje lakásban lakók és egyedül egy picit unalmas...
Olyan kutyát szeretnék, akivel napi négyszer sétálnék...
És szeret játszani, de kibír 5 órát nélkülem.
Van ilyen kutya fajta?
2020. máj. 7. 14:11
2/11 A kérdező kommentje:
A szakállas tacskó nehéz szoba tisztává nevelni?
2020. máj. 7. 14:17
4/11 anonim válasza:
Pl. uszkár, neki nem hullik a szőre, de kozmetikázni (mint általában minden fajtát, amelyiknek nem hullik).
5 órát bőven kibír felnőttként, de fokozatos kell hozzászoktatni az egyedülléthez.
5/11 A kérdező kommentje:
A bichonok nem lakásba valók?
2020. máj. 7. 14:49
6/11 anonim válasza:
Fogadj örökbe menhelyről, fajtamentéstől, ezzel még segítesz is.
7/11 anonim válasza:
Először is ajánlanám ezt a kérdést:
https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__3708379-szer..
Itt elég sok mindent megtudsz a bichonokról.
Ezenkívül pedig szerintem, ha mindenképp ez a fajta a szíved csücske, akkor fogadj örökbe például tőlük:
Ezek a kutyák ugyanolyan értékesek, mint fajtatársaik és gazdira várnak :)
Szerintem gondold meg!
8/11 anonim válasza:
Ha örökbe fogadsz egy felnőtt kutyát, lehet, hogy a szobatisztasággal már nem is lesz gondod, főleg, ha ideiglenes befogadónál van elhelyezve. Nekem is mentettem van, már nem kellett szobatisztaságra nevelni.
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!!
2020. máj. 7. 15:18
10/11 anonim válasza:
"szakállas tacskó" LOL :DDD Mekkorát röhögtem :))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!