Golden retrievert vagy Bichon frisét tudtok ajánlani lakásba napi három óra sétávál vagy játszással? Valahol Budapest környékén ehet tenyésztőtől kapni valamelyik fajtát?
Szerintem te ne akarj kutyát!
Napi 3 óra séta vagy játék? Ez nem vagy vagy kérdés!
Addig rendben hogy a kutya is sokat alszik de ha csak napi 3 órád van rá akkor inkább macskát vegyél. De semmiképp sem Golden retriever-t ha már mindenáron kutyát akarsz.
1-es kicsit túlgondolja a dolgokat.
Kölyöknél persze más, de felnőtt kutyával napi 3 óra foglalkozás reális.
Kérdező, hogy gondoltad a 3 órát? Napi 3×1 óra séta? Teljesen mindegy milyen a kutya fajtája, naponta legalább 3-szor kell levinni sétálni hogy tudjon pisilni. Ha ezt nem tudod megadni, ne gondolkozz kutyában.
Ja, és a tenyésztőnél lehet akár fél-1 évet is várni kell a kutyára, és a normális tenyésztők csak normális helyre adnak kutyát. Értsd, ha azt sem tudod mennyit kell foglalkozni vele, biztosan nem fogsz kapni kutyát.
Először is. Szerintem nem probléma, ha csak ennyi időd van, ha idősebb kutyát választasz. Bár nekik meg a szeretet miatt kell az idő, gondoskodás...
De tudod mit? Itt van két fajtamentő oldal. Ezzel még segítenél is és ugyanolyan kedves kutyusuk, mint, ha telepről hoznád el. Ráadásul, ha felhívod őket, szerintem még tanácsokat is tudnának adni, ők biztos tudják mi a jó a kutyának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!