Textil vagy bőr pórázt használtok? Esetleg mindkettőt? Milyen kutyához? Mi a tapasztalatotok? A flexi most nem játszik, ez a kettő érdekel.
Már elég sok kutyán vagyok túl, ezért elég komoly póráz készletem van. Szerintem kutyája válogatja. Van amelyik húz mint a fene (persze, ez nevelés kérdése, de az nem 2 perc), arra inkább bőr pórázt rakok. Van amelyik rágja a bőrt, arra inkább textilt. Volt amelyik mindent megrágott, arra láncot tettem, de kaptam érte néhány csúnya beszólást. Van, hogy sietek, ezért csak egy retriever pórázt választok. Van hogy a hámjára kell csatolnom. Van hogy kiállításra megyek. Van hogy kiöltözős hangulatban vagyok.
Mindezek ellenére azt mondom, mindegy. A lényeg, hogy legyen kényelmes.
Heveder tanitoporaz. Ivaros kan amstaff. Ereje teljeben van.
Ezzel szabalyozni tudom az aktualis feladathoz a hosszt es nyugiban szaglaszni tudom elengedni hosszabbra seta kozben.
A kiegeszitok miatt jol meg tudom fog i,ha megis huzna(megtanultuk a lazan setalt)
A bornek a szaga jobban ingerli a kutyat,h ragjon. Nem olyan eros,nincs rajta annyi fokozat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!