Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen korban vált teljesen...

Milyen korban vált teljesen szobatisztává a kutyád?

Figyelt kérdés
És milyen módszerrel tanították meg rá? Kinti kutya volt vagy benti?

2020. júl. 29. 17:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Kistestűm olyan 8-9 hónapos kora körül.

A közepes testűm (jelenleg 9 hónapos) ő 4 hónapos korától teljesen szobatiszta :)

2020. aug. 30. 13:02
 12/14 anonim ***** válasza:
Benti kutya - 2 óránként vittem le és nagyon megdicsértem, amikor kint pisilt/kakilt. Azóta már ha szólok neki h pisiljen, megteszi vezényszóra is. :)
2020. okt. 9. 12:16
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Első pillanattól, bár 5 éves sintéres kutya volt :D Most már 13.(foxi-mudi mix)

Másik, szintén sintéres, 8 hósan lett befogadva, ő is első pillanattól az volt, most már 5 éves.(tacsi-csivava mix)

A harmadikat 5 hetesen találtuk kidobva, ő most, kétévesen is még azzal szórakozik, hogy befut(az udvarról) és bepisil, aztán vissza kimegy játszani, sztem debil szegény :/ (németjuhász-staffi mix)

2020. okt. 9. 21:20
 14/14 anonim ***** válasza:

Nyugi nem vagy szerencsetlen, szomszedek kikoltoztek panelbol kertes hazba, szobatiszta panelkutyabol kinti benti lett, es honapokig nem akart kint pisilni, kakilni...

En nem tudok nyilatkozni, felnott kutyat fogadtunk orokbe nagyon rossz korulmenyek kozul lett mentve, nem hinnem h addigi elete soran barmikor is beengedte vki a lakasba, szoval amig nem volt kutyaajto, addig is kibirta az ejszakat, volt hogy tobb mint 10 órát is, talan 3 baleset volt osszesen (csak pisi), miota van kutyaajto, azota egy sem.

2020. dec. 29. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!