Mit csinálhatott, hogy most nem használja a jobb mellső lábát?
Most engedtem ki a kutyámat,mert a vihar miatt reggel bezártam a kennelbe,különben nem megy be az óljába és bőrig ázik mindig.Na mindegy,most kiengedtem,hogy elmegyünk utána sétálni.Nem tudom mi történt vele,de a jobb első lábára nem áll rá.Rohangál a kertbe,mint máskor,jó kedve volt,örült nekem,de nem használja azt a lábát=( Végigtapogattam az egész lábát,jó alaposan megnéztem,semmi sérülés nincs rajta,érintésre és nyomásra sehol nem érzékeny,úgy láttam,hogy nem fáj neki ahogy végignyomogattam,de lehet,hogy csak nem reagált különösképpen.Most is nyargalászik az udvarban 3 lábon:S
Mi lehet vele szerintetek? Anyukámék azt mondták,hogy ha holnap se használja a jobb lábát,akkor elvisszük a dokihoz.De én addig is úgy aggódok.Mi lehet vele?Szerintetek mit csinált?Aki tud segítsen!
Vidd el gyorsan az orvoshoz!!!!Láttam már ilyet a tévébe és nagy volt a gond és abba az esetbe majd nem lebénult az állat!Jobulást neki
üdv:Barbara.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!