Igazából elaltathatta az állatorvos a kutyánkat?
Állatorvosok nem altathatnak csak úgy el állatokat. Valószínűleg igaz,hogy elaludt. Szervezete már nem bírta.
Sajnos ha kezelés ellenére is rosszabbodik a kutya állapota akkor ott a vége a dolognak a vese és máj kezd leállni akkor többnyire nincs mit tenni!
Viszont az nagyon önzőség,hogy nem altatta el volna a nagyid akármennyire is szenved.
Kimondani a végét mindig nehéz,de ilyenkor csak is kizárólag a kutyát kell nézni,hogy méltósággal engedjük el. Ne fájdalommal,kínok közt.
Nekem mikor a 16,5 éves kutyámat altatni kellett,bazi nehéz volt kimondani,de muszáj volt. Ő már dőlt borult,szinte csak aludt,nem sokat mozgott,szobatiszta sem volt már. Nem tudtam levinni sétálni,mert nem akart jönni. Fájt már mindene szerintem :/ aztán elkezdett nem enni,nem kakilt. Előtte hetente jártam valamivel az orvoshoz,bélgyulladás,méhében ciszták stb.. Tudtam most már ki kell mondani a végét. Mikor mondtam az orvosnak,hogy nem kakil,nem eszik,csak fekszik. Mondta már elkezdődött a végelgyengülés. Valószínű pár nap max egy hét múlva magától kínok közt halt volna meg,de nem akartam ezt megvárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!