Igazából elaltathatta az állatorvos a kutyánkat?
Biztos, hogy nem.
Ilyet nem csinal5 egy orvos magától.
Jobban elhiszem, hogy a kutya ment a gazdi után.
Nem hiszem, hogy elaltatta.
Sajnos a kutyad valoszinuleg ugy halt meg ahogy az en gyerekem. A vesei felmondtak a szolgalatot, ezert felborult az ionhaztartasa es pl. a kalium felszaporodasa a szervezetben a sziv megallasat okozza. (Mondjuk egyszerusitve.) A kutyus napokig haldoklott bar te ezt nem tudhattad, azon csodalkozom hogy nem hamarabb halt meg szegenyke es birta 5-6 napig.
Reszvetem.
" a nagyi nem engedte volna őt elaltatni bármennyire is szenvedett volna"
jó fej...
amúgy nem ölte meg az orvos, nem is értem miért merült ez fel. a kutya nyilvánvalóan a halálán volt, nem evett, már rég elfogadta a sorsát sajnos. az orvos minden tőle telhetőt megtett.
Kizárt, hogy az orvos alatta el. Egyrészt egy állatorvos sose csinálna ilyet, mindig a gazdi döntése, hogy a kutya otthon szenvedje-e végig a dolgot, vagy elaltassák. Másrészt az altatás sincs ingyen az orvosnak sem.
Amit leírtál az alapján csoda, hogy a kutyus eljutott a 3. infúzióig. Szomorú, de sajnos van olyan, hogy nem lehet mit csinálni, hiába tesz meg az orvos minden tőle telhetőt.
Szegénykém, borzasztóan szenvedhetett már. Részvétem miatta.
Az én kutyám a májával produkált ilyen tüneteket, de mi azonnal mentünk a dokihoz, amint kedvetlen lett, és nem evett. 3 héten át majdnem minden nap mentünk vele infúziós kezelésre, minden nap órákat ültem ott vele. Szerencsére sikerült őt helyre hozni, de maradandó májkárosodással kell együtt élnie, gyakori orvosi vizsgálatot igényel. Ahogy a betegség elején kinézett, rengeteget sírtam, mert úgy tűnt nem fog megmaradni. A máj, és a vese bajok könnyen "elvihetnek" egy kutyát.
Viszont ha egy orvos azt mondja, hogy altatni kell, mert már csak szenved, akkor azt komolyan kell venni! Nem szabad nézni ahogy kínlódik, csak azért, mert önző faj vagyunk, és azt akarjuk maradjon még velünk. Szörnyű, de olyankor el kell engedni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!