Vargaszandika3 kérdése:
Tegnap óta a francia bulldogomnak állatorvos ajánlására hipoallergén Hills kutya tápot adok,de azota ahányszor ki vittem kakilni mind a háromszor lágy volt a széklete mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ne adjam tovább?Mert allergiás reakciói voltak azért ajánlotta az orvos..
Nem kap azota se jutalom falatot semmit
2020. júl. 3. 17:32
1/5 anonim válasza:
Tápot úgy kell váltani, hogy apránként kevered bele a régibe, nem szabad azonnal csak az újat adni neki. Ilyenkor előjöhet a hasmenés pár napig sajnos.
3/5 anonim válasza:
Ez ilyen, tápváltásnál előfordul. Normális esetben keverni kell a régi és az új tápot, gyógytápnál viszont javasolt egyből váltani. Pár nap alatt elmúlik, hasmenés esetén tüneti kezelés jöhet szóba de az alapján amit írtál erre most nincs szükség.
4/5 anonim válasza:
Megtennéd, kérlek, hogy belinkeled azt a tápot? A leírásod alapján nekem nem egyértelmű, hogy pontosan melyik Hills gyógytápról van szó és érdekelnének az összetevői.
És mire gyanakszotok, mire allergiás?
5/5 A kérdező kommentje:
Elsőnek a royal canint ette de sokat piros volt a fule es a szája körül..most kapott breeg selection francia bulldog kutya tápot..néha elmúlik a pirosság aztán vissza jön..majd nemrég a talpait nagyon nyalogatta nem engedte megnézzem és elvittem az orvoshoz piros volt a lábujjai között és kapott rá sprét...
2020. júl. 4. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!