Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen nagytestű kutyát...

Milyen nagytestű kutyát ajanlanátok lakásba?

Figyelt kérdés
Rengeteget vagyok itthon mert a munkám megengedi hogy sokat legyek itthon. Napi 4 órát tudnek a kutyára szánni. Reggeli elött 1 óra séta és 1 óra mentális lefárasztás és este vacsi elött ugyan így (ugye bélcsavarodás megelőzése miatt lenne kaja elött). De pesze lennének ilyen kis jaték idők vagy napközbe időm hogy kutyával foglalkozzak de ez a 4 óra a minimum. Éjszaka vele aludnék. Kutyasuliba vinném és jó ha vele valamilyen kutyás sportot tudnék űzni.

2020. júl. 23. 12:28
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
80%
Ez a kettő jó választás, olvass jól utána mind2nek és azt válaszd amelyk a legszimpatikusabb neked.
2020. júl. 24. 16:05
 22/26 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem is a magyar agárral és a vizslával is jól járnál. Esetleg körbenézhetsz fajtamentésnél is hátha van amelyik szimpatikus
2020. júl. 24. 17:25
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg németjuhász, mert ha rendesen meg van nevelve, akkor ez a fajta is lehet benti kutya.

Vagy esetleg ausztrál juhász, border collie bár ezek már drágábbak, és inkabb a közép magassagu kutyak koze tartoznak.

Lehet meg golden retriever vagy dobermann, de persze ezek is csak akkor ha meg vannak rendesen nevelve, mint a nemetjuhasz.

2020. júl. 24. 18:13
 24/26 anonim ***** válasza:
28%
Hát érdekesek a válaszok. A nagy bundáskutyának szenvedés a lakás? Akkor ti még nem találkoztatok nagy bundás kutyával. Pl az én lakásomban nincs legkondi nyáron mégis sokkal hűvösebb van bent mint kint és a huskym imád ilyenkor a hideg járólapon feküdni. Sokkal inkább mint kint a melegben. De télen is bírja a huszon pár fokot ami a lakásban van, az még pont jó neki. Szóval a nagy bundasoknak inkább a kerti tartás a szenvedés.
2020. júl. 25. 07:27
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Ahol jó a szigetelés, vastagok a falak, ott lehet nyáron hűvös, egy régi, nem szigetelt panel papírvékony falai nem tartják vissza eléggé a hőt. Nálam csak azért nincs otthon légkondi, mert klímareumás vagyok, de nagy melegben leengedett redőny, állandóan járó ventilátor kell, hogy elviselhető legyen a lakásban.
2020. júl. 25. 09:51
 26/26 anonim ***** válasza:
79%

Több panelos németjuhászt és labradort ismerek. Egyikkel sincs probléma, mert rendesen foglalkoznak velük. Ők is jók lehetnek.

Agarat csak akkor vállalj, ha van biztonságos nagy füves terület a közelben a futtatásra, mert ha beindul, nem elég neki egy szimpla kutyafuttató.

2020. júl. 25. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!