Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutya való nekünk?

Milyen kutya való nekünk?

Figyelt kérdés

Na szóval a húgom szeretne egy kutyát de mivel kutya-analfabéták vagyunk nem tudjuk milyen faját vegyünk.

A szempontok: legyen nagytestű, szőrös és békés kB ujfundlandi méretű

Nagy kértünk van de mindennap mennénk sétálni 2-2,5 órát valamint hétvégén mennénk túrázni.

Az 1. Kutyánk lenne szóval könnyen kezelhető és nyugodt kutyát szeretnénk.

Előre is kösz. :)

2020. jún. 19. 09:27
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Újfundlandi esetleg Leonbergi jó lehet.

Vagy egy Berni pásztor bár ő az első kettőhöz képest kisebb.

2020. jún. 19. 09:32
 2/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm ment a zöld kéz
2020. jún. 19. 09:34
 3/19 anonim ***** válasza:
11%
Komondort is gondoljátok át. Nekünk volt, mi szerettük.
2020. jún. 19. 09:38
 4/19 anonim ***** válasza:
93%
A komondor rohadtul ndm könnyen kezelhető kategória. De a berni pásztor, bernáthegyi pl. igen. Az újfundlandi ia jó ötlet.
2020. jún. 19. 09:41
 5/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek is
2020. jún. 19. 09:42
 6/19 anonim ***** válasza:
35%

Labrador:)ők olyan kis békések😊

Nekem argentin dogom van,és ha ujbol kéne választanom őket választanam😊könyen tanithato,csaladját imádja es védi,idegeneket meg megijészti,játekosak es imadnivalok

2020. jún. 19. 09:44
 7/19 anonim ***** válasza:
69%
Helyi menhelyen körülnézni? Ahol én dolgoztam, ismertük a kutyákat, ha ilyen kérdéssel jött valaki, fixen tudtuk, melyikeket mutassuk meg. Felnőttől sem kell félni, kevesebb kárt fog okozni az udvarban, és kb ismertek a rossz szokásai.
2020. jún. 19. 09:44
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
#6 kintre keres kutyát és nagytestű bundásat. Amelyikeket felsoroltad tők jó kutyák csak nem nekik.
2020. jún. 19. 09:46
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Bocsanat:)ezek is nagytestuek csak nem bundasak
2020. jún. 19. 09:52
 10/19 anonim ***** válasza:
62%

nagy testű kutyával nem nagyon fogsz tudni sokáig 2,5 órás sétákra menni és túrázni. alapvetően rövid életűek (max. 10 év, ha szerencsések vagytok), és amikor már elkezd öregedni nem lesz igénye nagy sétákra és túrákra (a termete miatt)

ha ez szempont én inkább vadászkutyák vagy terrierek között nézelődnék. velük lehet csinálni hosszú sétákat, túrákat, hiszen vadászatokra lettek kitenyésztve.

2020. jún. 19. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!