Eltört a kutyám lába vagy csak zúzódás? (Állatorvos
látta, többi lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A lovam rálépett a kiskutyám(2 hónapos) bal első lábára, és két napja nem tud ráállni, csak fekszik. Azt hittem eltört a lába. Azonnal elvittük állatorvoshoz, aki megcsavargatta neki és azt mondta csak zúzódás. Mennyi idő, míg felépül? Abszolút nem terhel rá. Bekössük neki, vagy adjunk neki valamit? A doki semmit nem mondott és nem csinált semmit, azt mondta majd helyrejön idővel. Volt már valaki hasonló helyzetben?
jobbulást neki! És nyugodtan legyél rámenősebb hogyha nem akarnak vele csinálni semmit! Főleg hogy fizetsz is érte.
2020. júl. 21. 17:34
12/20 Metionin válasza:
Kéne röntgen. Az ilyen állatorvos a tipikus falusi lódoktor, nálunk is ilyen volt egy ideig de hála az égnek már van normális. Utóbbi hasonló esetben (apám véletlenül ajtót csapott a kiskutya lábára) mondta, hogy mivel ő nem tud röntgenezni, vigyük be a városba, lebeszéli az állatkórházzal, hogy soron kívül fogadjanak. Nálatok is ez lett volna a minimum :( repedés is lehet vagy akármi.
2020. júl. 21. 17:37
13/20 anonim válasza:
Ne csináld ezt, hogy szó nélkül elviharzol vele, mikor nyilvánvalóan súlyosabb az állapota. Szépen követeld a röntgent és utána a kezelést. Itt megértem hogy az eljövetelt választottad, de alapvetően ne hagyd már szenvedni a kutyád. A csütörtök is messze van, ha anyukád eltört lábáról lenne szó, őt is váratnád? Ezt sosem értettem, nekem ha bármelyik szerettemről van is szó (igen a kutya is ide tartozik) mindig megoldottam, hogy azonnali kezelést kapjanak, sosem tudnám szenvedni hagyni. Old meg te is, komolyan elnézed, hogy csütörtökig kezeletlen marad és szenved?
2020. júl. 21. 17:38
14/20 anonim válasza:
Dr. Goeombánál tett látogatásod után miért nem vitted Dr. Lelkiismereteshez?
Néhány napig ne etesd ,csak itasd, gyorsabban gyógyul.
Magad is ellenőrízheted ,hogy törés van e.
2020. júl. 21. 17:56
15/20 anonim válasza:
nincs minden rendelőben röntgen. De ha ezt tanulta csak érti , nem?
2020. júl. 21. 20:01
16/20 anonim válasza:
Ne halgass a 14.re sőt most minden falat számít és próbalj mindig még pár falatot megetetni vele. Egy jó ideig tarsd távol a lótol.
2020. júl. 21. 21:28
17/20 anonim válasza:
Hogy van azóta a kutyus?
2020. júl. 23. 15:37
18/20 A kérdező kommentje:
Sziasztok! 3 állatorvosnál jártunk szerdán, mindenki mást mondott. A harmadiknál megállapodtunk, hozzá fogunk járni mert rajta tényleg látszik, hogy érti a dolgát. Mindenki azt mondta, hogy csak zúzódás, a harmadikhoz elvittük, csak éppen hogy megfogta a lábát, azt mondta ez tutira el van törve. Megröntgenezte és valóban eltört. Tett rá kötést, közben elmondta mindennek az előző orvosokat, hogy hogy lehetnek ennyire felelőtlenek (mert rossz gyógyszert írtak fel és persze az oltás volt az első, amit lábtörésnél be kellett adni neki -.-) szóval 3 hétig fekszik a kutyus, utána vissza kell vinni. De a lényeg megvan, gyógyulófélben van, a lótól meg úgy fél mint a tűztől, bár nem is baj.
2020. júl. 24. 10:30
19/20 anonim válasza:
Hát akkor valóban nagy szerencse, hogy nem álltatok meg az első orvosnál. Szörnyű, hogy milyen trehány, kókler, hozzá nem értő állatorvosok vannak.
Sajnos mi is a saját kárunkon tanultuk meg ezt, én azóta csak olyan orvoshoz viszem a kutyám, aki komolyabb diagnózist kizárólag szakszerű vizsgálat (vérvétel, röntgen, ultrahang) után állapít meg és nem ránézésre gyógyít.
A kutyusodnak jobbulást és gyors felépülést kívánok!
2020. júl. 24. 11:07
20/20 anonim válasza:
Ismerősöm kutyájának 2 éve néha beggyullad a mancsa néha nem és 6 állatorvosnál jártak 6 diagnózis volt és eggyik sem az ami valóban a baj. Most elkezdtek járni egy 7. hez és úgy tűnik végre meg gyógyul a kutya
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!