Elismert tenyésztők?
Első: Köszönöm szépen! Utánanézek mindenképp!:)
Második: Igen, abszolút menőnek érzem magam, amiért kutyás körökben teljesen elfogadott GSD rövitítést használtam egy GyK-s kérdés kiírásánál, amivel semmi szabályt nem sértek. Attól, mert Te nem ismered a rövitítést, nem kell mást lehurrogni. Örülök, hogy tudtam újat mutatni. Bevallom, sokféle trollkodásra számítottam a kérdésem alatt, de erre nem, úgyhogy köszönöm szépen! 😁
A tenyésztői szervezetek nem tenyésztenek. Az előírt szűrésnek, feltételeknek a tenyésztéshez mind szükség van. Másképp nincs törzskönyv.
Ma a kutya értékét nagyban növeli a német vizsga, a német röntgen bírálat, a német körung.Így a kölyköknek is nagyobb az ilyen párosításból az értéke.
Egyébként melyik oldal érdekel GSD-nél?
Show-munka?
Ez érvényes a küllem és a munka vonalra is.
Értem,köszönöm! Ment a pipa.
Inkább a WL, a munka vonal, ami érdekel, mert sport irányába szeretnék elmenni, IGP, IPO főleg, esetleg Flyball. A SL, küllem vonal annyira nem érdekel, mert nem nekik alkalmas sportot szeretnék majd csinálni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!