Mi a különbség a pitbull és az amstaff között?
Figyelt kérdés
Melyik az agresszívabb természetű? És milyen szabály vonatkozik a tartásukra?2010. aug. 2. 18:38
11/12 A kérdező kommentje:
Én olvastam róluk olyat is, hogy gyakran még a tenyésztők is összekeverik őket, annyira hasonlítanak. Főleg kiskorukban. És mivel mind a kettőnek szokták "csonkítani" a fülét, így nagyon nehéz őket megkülönböztetni.
És az is nagy probléma, hogy sokan "divatból" választják ezeket a fajtákat, hogy ijesztőnek tűnjenek. De annyira felelőtlenek, hogy nem járnak utána, hogyan kell őket tartani, nevelni. Az ilyen emberek miatt szoktak lenni a tragédiák.:(
2010. nov. 20. 11:32
12/12 anonim válasza:
Én láttam már más kutyákkal és állatokkal is tökéletesen kijövő amstaffot/pitbullt, és tudtommal az egyik legjobb fajta gyerekek mellé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!