Valahol le van írva, hogy a menhely területén csak pórázzal lehet a kutyával közlekedni?
Kerestem, de nem találtam.
Holnap megyünk kutyákkal a menhelyre (Rex), hogy az apám személyesen kérdezzen a kutyaiskoláról (főleg az egyik kutya miatt, ugyanis az előélete miatt még kissé nehéz eset). Nos, a kutyát akit onnan hoztunk el, azt mondta majd meglátjuk, hogy pórázon vagy anélkül. Leszögeztem apámnak, hogy pórázzal, felhoztam ezer okot, de azt mondta: majd meglátjuk. Ez nála burkolt "lexarom amit mondasz".
Én úgysem engedem, hogy anélkül legyen, de azért, ha van valahol leírva, sokat segítene. Ott ugranék be a tóba, hogy megegyenek a halak, ha az ott dolgozók ránk szólnának, hogy tessék pórázt tenni a kutyára.
Nincs törvényben, sem rendeletben rögzítve, hogy menhelyen kivűlről jött kutya pórázon, vagy anélkül lehet-e.
A menhely kapuján belépve a menhely helyi szabályai élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!