Mik voltak a legidétlenebb/legfurább kutyanevek, amiket eddig hallottatok?
Figyelt kérdés
2020. júl. 11. 22:09
1/20 anonim válasza:
Kuplung, nem idétlen, inkább vicces :D
2/20 anonim válasza:
Pincsinek Cézár.
Bernáthegyinek Bukfenc.
(Ezek valósak, nem csak a poén kedvéért mondtam)
De találkoztam már "Cigi" nevű tacskóval, CrazyRussianHacker (YouTuber) alaszkai malamut kutyájának pedig Gáz a neve (Gas)
4/20 anonim válasza:
#3-nak
az en kutyam is szuka, megis hallgat a Karoly es Lukats nevre is, mert sokszor szoktam ugy hivni
5/20 anonim válasza:
Sámli, bichonnak. A szomszédban lakik és tök cuki:-P
6/20 anonim válasza:
Gömbicke (Tacskó keverék), Gubanc (Puli keverék) , Ábel (Fehér puli nagyságú keverék), Vackor (Puli nagyságú keverék), Igor (Tacskó pincsi keverék), Csucsu (csaucsau), stb.
Ezek a család kutyái (voltak)
7/20 anonim válasza:
Kistestű kutyát Führernek nevezte el a gazdája... :)
8/20 anonim válasza:
Kifli-a szomszéd kutyája volt,fehér keverék kutyus.
9/20 anonim válasza:
Keresztfiamat ugyanúgy hívják mint a kutyánkat hívták, illetve egy mesterembert is úgy hívtak, aki sokat dolgozott nálunk. Volt, hogy a kutyát hívtam és a kőműves jött elő a ház mögül :)
10/20 anonim válasza:
Sátán.
Más kutyáról nem is tudok, amelyiknek ez lenne a neve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!