Meddig ihat a kutya altatás előtt? (nem műtét)
nem lesz műtve, csak a szőre lesz lenyírva..hány órával előtte nem ehet/ihat? (infúzió sem lesz)
azt mondták, hogy már du. 4től ne kapjon inni stb...de azt én nagyon korainak tartom. holnap délelőtt lenne a nyírás..
nem volt még soha altatva..
mert nem maradna nyugton..és nem akarjuk, hogy baj legyen (olló, kozmetikus stb.)
Egy rutinos kozmetikus simán megodja...bakker soha nem tenném ki ilyennek a kutyámat egy nyírás miatt.
Csóri..
Biztos jó ötlet ezért altatni? Az altatás mindig kockázattal jár. Esetleg bódítás?
Vagy inkább keress másik kozmetikust.... szerintem
házhoz jön...
tuti mindenkihez odakapna stb ha ébren lenne...jobb így, hogy mozdulatlan és gyorsabban megvagyunk vele...úgyis csak 0-ás géppel kell végigmenni rajta....
már megint nem a kérdésre válaszolnak az emberek....
egyszer a te kutyádat is muszáj altatni, mert ivartalanítani viszed, nem?..
akkor is inkább bótításban kéred a műtétet?..
Kérdező, ha műtétről van szó, ami szükséges, akkor az altatás egy szükséges "rossz". De egy nyíráshoz elaltatni azért nem ajánlott, mert az nem egy olyan dolog, amihez muszáj lenne altatni, így máris felesleges kockázattá válik.
De a te kutyád, te tudod.
Én este 6 körül még adnék neki inni egy kicsit, hiszen nagyon meleg van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!