Mennyi ideje lehet még a szeretett kutyusomnak akinél 4/3. stádiumú emlőrákot diagnosztizáltak?
El vagyok keseredve.
Ivartalaníttatni vittem, ott tapintották ki leghátul a 2,5 centis daganatot. Azt is kiműtötték, a szövettan eredménye pedig ilyen rossz lett 😥
Tüdőáttét nem volt a műtét előtt, most majd vissza kellene vinnem hogy újra röntgenezzék és az erekbe sem terjedt, de a rák az embereknél is mindig kiújul... amíg bele nem hal 😥
12 éve együtt tengetjük napjainkat, nem akarom ilyen korán elveszíteni 😥
Nem lesz következő és most amúgy sem ezen jár az eszem! Még egy ilyen kérdésnél is van pofád az ivartalanítást nyomatni! Egyébként pont azért vittem! Ivartalaníttatni tessék! 12 éve meg még nem volt ilyen propagandája az egésznek, de ha lett volna is 10 évesen biztos felfogom meg elviszem meg ki is fizetem!
Nem tudom írt-e olyan egyáltalán aki a leírást is elvolvasta! Na sziasztok
Jézusom hogy lehet valaki ilyen undorítóan kegyetlen.... szerintem senki nem érdemli meg hogy így szenvedjen, még te se! Szerintem senki nem érdemli hogy lássa bármilyen szerettét szenvedni, leépülni, hiába tesz meg érte mindent!!
A KUTYÁM MÉG ÉL!!! MINDENT MEGTESZEK ÉRTE HOGY ÉVEKIG ÍGY LEGYEN!!!
TE MEG KÖVETKEZŐ KUTYÁRÓL ÍROGATSZ!!!!
AZ MEG CSAK MELLÉKES HOGY A KÉRDÉSEMHEZ KÖZE NINCS!
És még a stílus miatt reklamálsz!!! Segítséget vártam a kérdésemhez NEM TANÁCSOT A "KÖVETKEZŐ SZUKA KUTYÁMHOZ"!!!!
Én azt tanácsolom,tölts minél több időt a kutyussal,aztán engedd el békében ha eljön az ideje. Az állatok szervezete nem olyan mint a miénk,a legritkább esetben gyógyulnak fel ennyire súlyos dolgokból. Nincs olyan élni akarásuk mint az embernek,nem mérlegelik hogy miért élhetnének még,hanem ha érzik hogy gyengülnek,feladják.
hármas voltam ^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!