A sóskától remeghet így a kiskutyám????
Tápon él, de ma este a vacsoranal apukám adott neki sóskát. A kutyám élvezte, megette. En mérges voltam,de ez most mellékes.
Azt mondtan négy nagy evőkanállal adott neki. Elotte en mar megetettem táplál. A kölyökkutyam elvonult aludni, de most egyfolytában remeg alvás közben. En meg forrok az idegtol,hogy ez mi??????
Másra nem tudok gondolni, mint a sóskara. Vagy ez nagy hülyeség? Inkabb mástól?
Ugye nem pusztulhat el????
Tudom csökkenteni a remegeset???
Jezusom!!!! Ne mar!
Ezt nem hiszem el! :((
Pedig azt momdta nem adott neki sokat, Ennyitol itt lenne a baj?
Nagyon koszonom,hogy angol oldalon is utananeztel!! Hívom allatorvost.
#14 Most újat mondok, de egy ember - hiába kisbaba - szervezete nem ugyanolyan, mint egy kutyáé.
A kutya jelenleg veszélyben van, ha nem értesz hozzá, akkor ne írj fals infót. A kutyának mihamarabb orvosra van szüksége.
Kérdező, SOS vidd dokihoz!
Hivtam a dokit. Nem veszi fel. Még tovabb próbálkozom, mert felek,hogy baj lesz reggelig. Itt sajnos nincs ügyelet, Veszprem megye.
Idebujt hozzam. Nem remeg most, ez most eleg biztató.
8hetes.
Beszéltem egy állattenyésztovel, mert orvost nem ertem el. Azt mondta,ha nem remeg egyfolytában, csak időszakosan, akkor nincs akkora baj. Valószínűleg a tej sem tett neki jot a gyomranak, valamiféle reakció lehet.
Hatalmas tanulság,hogy nem adunk kutyának mindent, ugy mint az embergyereknek. Remelem Holnap reggel is virgoncan ébreszt. Koszonom a segítségeket!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!