Mit lehet tenni egy ilyen kutyával?
Szembeszomszédunk egy kb 50év körüli alkoholista. Van egy palotapicsije meg egy hasonló méretü keverék kutyája.
Állandóan az utcát járják. Szóltunk nem 1szer a szomszédnak, zárja be őket, mert ez így elég gáz. Annyi volt a reakció, hogy szabadnak születtek ezek a kutyák, nem tud nekik parancsolni.
A fiam most lepasszolt neki egy staffit is melléjük, aki lassan 1 hónapja itt van és megallás nélkül vonyít. Férjem átment neki segíteni multkor, a kutya fogta, beleharapott a combjába. A járókelők nem mernek a járdán végigmenni, mert félnek a kutyától. Tegnap a másik szomszéd kutyája a közelébe ment, szetrágta a nagy a köztes kerítést, áthúzta a pici kutyát azt megölte. Múlthéten eg ykislány sétáltatta a járdán a jorkiját, a staffinak kifér a kapun a feje, kinyúlt a kiskutyáért és berántotta, széttépte, kiába pórázon sétáltatta a kislány.
Állatvédőket hívtunk, nem foglalkoznak vele, mert kerítésen belül csinálja ezeket. Az önkormányzat 💩-ik rá.
Nálunk is itt van 2 gyerek, szomszédba is, nagyon félünk, hogy egyszer kijön, és nekimegy valamelyik gyereknek. Főleg, hogy a kaput van, hogy nyitva is hagyja, míg elmegy kocsival a kocsmába borért...
Kihez lehet fordulni ilyen esetben?!
Szerintem a fia, nem pedig fiam*
Amugy ez szornyu, tenyleg rendőrség!
Bocsánat, tényleg elírás. Az ő fia, nem az enyém. Én az én másféléves fiam féltem, nehogy neki is nekimenjen egyszer.
Amúgy a fiáról inkább nem mondok semmit. Egy garázsba bezárva tartotta, mert állítólag az előző kutyáját megmérgezték, nehogy ez is úgy járjon.
Van egy rendőr ismerősünk, ő annyit mondott, a rendőrség nem fog semmit tenni, amíg a kutya kerítésen belül van...
Valóban nem fognak lépni addig, míg a kutya kerítésen belül van. Bár köteles a gazda megoldani, hogy ne tudjon kinyúlni a kutya a kerítésen.
Videó felvétel, ha kint van a feje. Aztán mehet a jegyzőnek a beírás. Ha nem lép, továbbítani kell a panaszt a jegyző feljebbvalójához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!