Ez tényleg állat kínzásnak zásnak számít?
Figyelt kérdés
Páromnak van egy nagytestű kutyája akit sajnos nem igazán nevelt meg. A kutya már csak unalmában is non stop ugatot. Most nyàron éjjel még az ablakot be kellett csuknom miatta mert tóbbször felugatta az alvó gyerekemet. Hiába szóltunk rá ugyanúgy folytatta. Na szóval besokaltam és kimentem az udvarra egy nagy vödör hideg vízzel és telibe locsoltam vele a kutyát. Utána legalább elhallgatot. A párom szerint ez állatkínzás és ugye a gyereket se locsoljuk le,ha éppen sír.Szerintem meg baromira nem kéne összehasonlítani egy kutyát a gyerekkel. Kinek van igaza?2020. jún. 30. 13:33
71/85 anonim válasza:
Barátok, rokonok, valakinek valami nyaraló valami vízpartnál? Kikapcsolódnál a gyerkőccel, ő meg kezdjen a kutyával valamit.
73/85 anonim válasza:
Ó, mostanra már a kertet is ássa a nem létező kutya. :D Szánalmas, ilyen gyönyörű időben ennyire unatkozni...
74/85 A kérdező kommentje:
Felölem jelentgethetsz,ha már ennyire unatkozol 🙂 Miért lenne attól kamu egy kérdés,hogy idegesít a kutya? Igen ez egy nagyon hihetetlen dolog egész biztosan csak én lehetek ilyen problémával egyedül.
2020. júl. 1. 10:34
75/85 A kérdező kommentje:
Nem mostanra,hanem ez is régebbi probléma. De tessék itt egy elöző kérdés ezzel kapcsolatban: https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__10497358-hog..
2020. júl. 1. 10:43
76/85 anonim válasza:
A válaszaid, a stílusod minden erre utal. Te nem megoldani akarsz egy problémát, hanem csak hergelni a tömeget, mert unatkozol.
77/85 anonim válasza:
De gyerekük is minek van... Gondolhatjátok, milyenre nevelik (vagy helyesebben nem nevelik) majd...
78/85 anonim válasza:
Kérdező,ne foglalkozz degeneráltakkal.Egyértelműen a párod hibázik.Nálunk is ez volt csak macskával.Én akartam,ő nem.Persze lett macskának mivel vállaltam mindent egymagam ami a cicával jár.Nálatok a párodnak kellene elsősorban foglalkozni vele,ha már rád erőszakolta az állatot.
79/85 A kérdező kommentje:
78as jól írja. Amikor a párom idehozta az akkor még kölyök kutyát egyértelműen megmondtam neki,hogy én ezt a kutyát nem szeretném és akkor foglalkozzon is majd vele mert nekem nincs türelmem a kutyákhoz. Akkor én miért is vagyok felelőtlen? Ez esetben az a felötlötten aki meggondolatlanul idehoz egy àllatot és utána meg nem foglalkozik vele és ezzel nekem is bosszusàgot okoz.
2020. júl. 1. 13:05
80/85 A kérdező kommentje:
És,hogy félreértés ne legyen,lehet nem tudom szeretni a kutyát,de viszont sajnálom mert tudom,hogy ez neki se jó így. Szívem szerint odaadnám egy hozzáértő,törödő gazdának. Csak itt a páromon múlna,hogy ezt elismerje,hogy hibázott és alkalmatlan kutyatartásra.
2020. júl. 1. 13:19
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!