Ez tényleg állat kínzásnak zásnak számít?
1/85 A kérdező kommentje:
Meg szerintem semmi baja nem lesz egy vödőr víztől. De azóta ha csak meglátja a vödröt azzonal elhallgat
Talán foglalkozni kéne a kutyával és akkor nem ugatna...Helyette leöntöd vízzel. Gratulálok...
2020. jún. 30. 13:42
A párodnak. Utálom az olyan primitív embereket, akik szerint csak az embernek vannak érzései, az állattal mindent meg lehet csinálni, mert nem ér fel az ember árnyékához sem.
2020. jún. 30. 13:42
Ja és én is szívesen pofán locsolnálak jó hideg vízzel a párod helyében. Nem lenne bajod tőle. Remélem nem terveztek gyereket.
2020. jún. 30. 13:44
Ja bocs. Most látom, hogy már van gyereked. Őszinte részvétem neki.
2020. jún. 30. 13:44
Nem értem a párodnak minek kutya. Ha non-stop ugat remélem feljelentenek :)
2020. jún. 30. 13:46
7/85 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
SZERINTEM egyikőtöknek sincs teljes mértékben igaza. Lassacskán, de tényleg elég lassan rá lehet szoktatni a kutyákat arra, hogy viselkedjenek (tapasztalat, tavaly 10 éves kutyát tanítottuk jutalomfalattal arra, hogy ne ugasson, előtte sehogy sem akarta abbahagyni). Átérzem, milyen idegőrlő tud lenni, amikor a kutya folyton-folyvást ugat, de a hideg víz nem a legjobb arra, hogy leöntsd a kutyád. A párod szerint állatkínzás, amivel teljes mértékben szintén nem tudok egyetérteni. Üljetek le és próbáljátok megbeszélni mindkét fél szemszögéből, NYUGODTAN. Biztos vagyok benne, mindketten megértitek majd a másik cselekedetét.
Legyen szép napod!
2020. jún. 30. 13:50
Hát nem tudom... ha az én kutyámmal csinálná meg ezt a párom, a kölykét önteném le legközelebb egy vödör jéghideg vízzel, csak hogy érezze a törődést.
2020. jún. 30. 13:51
Jól tetted!
Vegyetek ugatásgátló nyakörvet, az itteniekre meg ne hallgass!
Ezek csak nagy fotelállatvédők.
2020. jún. 30. 13:51
10/85 A kérdező kommentje:
Igen,csak annyi a különbség,hogy én foglalkozom a gyerekkel és megnyugtatom,ha éppen sír. A kutya páromé. Akkor nevelje meg és foglalkozzon vele. Mert igaza van az eggyik válaszolónak a szomszédokat is gondolom zavarja és nem csodálkoznék,ha feljelentenének.
További kérdések: