Youtube? ott lehet hogy találsz valami ötleteket ehhez :)
2020. jún. 29. 23:22
2/13 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem lévő kommentelőhőz.
Bár saját véleményem szerint lehet akár egy szőnyeget csinálni belőle. ROFL
2020. jún. 29. 23:32
3/13 anonim válasza:
Meg amúgy bármit lehet. Párnát is kitömhetsz vele, a kérdés, hogy akarod-e a végeredményt a magadénak tudni :D De olyan imádnivaló ez, hát nem bírom :D "Felnőtt férfi létemre" itt olvadozok egy ilyentől xD
Én még anno az Animal Planet-en láttam olyat, hogy egy nő kistáskát csinált a kutyaszőrből. Semmire se volt jó de jól nézett ki.:D
2020. jún. 29. 23:36
6/13 anonim válasza:
A 90-es évek közepén 6000 Ft-ért vásárolták fel a német juhászkutya aljszőrzetét kilónként. De ez iszonyatosan nagy mennyiségegy tavaszi vedlés során kb 5dkg jó, ha összejön. Az angol királynőnek állítólag van bobtail szőrből készített pulóvere. Használható tehát. Én a madaraknak szoktam kitenni fészket építeni El is hordják kb. fél nap alatt!
2020. jún. 29. 23:39
7/13 anonim válasza:
Nemezelhetsz, de a madaraknak is kirakhatod
2020. jún. 30. 00:04
8/13 anonim válasza:
Mi is raktuni ki madaraknak, bár sajnos nem vitték el :(
2020. jún. 30. 00:15
9/13 anonim válasza:
Add oda bartos mösternek ő majd megeszi. :D
2020. jún. 30. 00:37
10/13 anonim válasza:
Nem tudom nálatok hogy van, de mifelénk a kutya kozmetikusoktól is rendszeresen hoznak el kutyaszőrt az emberek :D
Nekem is meglepő volt. Elméletileg olyan indokkal teszik, hogy ha a sírok szélébe beássák akkor távol tartja őzeket meg minden, hogy ne legeljék le a virágokat. De az autó motorházába is szokták tenni, hogy (talán) a nyesteket, meg hasonlókat távol tartsák.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!