Tudtok írni olyan állatmenhelyet, ahol pl. foltos, de meleg kardigánt, pulóvert, rossz cippzárú kabátot, stb. tudnának hasznosítani kutyák alá?
Oké, hogy hívjam fel, csak kicsit elment a kedvem az efféle megoldásoktól, mert egyszer HIBÁTLAN játékokat akartam elajándékozni, ráadásul hangkeltő meg plüss játékokat, stb és még a vakok intézetében is azt mondták, hogy "köszönjük, de nincs rá szükségünk". Egy csomó helyen próbáltam és nem sikerült.
De a hozzászólásodra beugrott, hogy van egy csoport a Facén, ott lehet, rögtön tudnák rá a választ.
Amelyik menhelyen önkénteskedem, az nem fogad használt ruhákat adományba. Egyszerűen nem lehet ezeket hasznosítani. Túl picik, hamar benedvesednek, kakisak-pisisek lesznek fél nap alatt és ezért egyáltalán nem melegítik a kutyákat. Télen szalma szokott lenni az ólakban vagy még ritkán polár pokróc, törölköző.
Sajnos a ruhák a menhelynek is csak szemetek, tapasztalatból mondom.
6-os, ok, köszi, csak gondoltam, pl egy meleg, polár kardigánból, amin van egy 3 cm-es folt, de különben semmi baja, lehetne csinálni a kutyáknak kutyaruhát. 2 ujja ugye eleve van :-)
Meg volt egy ismerősöm, Ő pl. télen állandóan használ pamut pólókat gyűjtött, mert hazamenetelkor azzal törölte meg a kutya lábát - csak sajnos elhunyt a kutyus.
Na mindegy, megértem én...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!