Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kijött a kutya szeme. Mennyi...

Kijött a kutya szeme. Mennyi idő amíg leszárad?

Figyelt kérdés
Rögtön elvittem állatorvoshoz, de azt mondta még nem tud csinálni vele semmit. Mert még le kell száradjon,csak utána tudja leműteni. De mennyi idő míg leszárad? Már nem bírtam megkérdezni olyan sokkot kaptam. Borzasztó látvány.

#szem #baleset #kezelés #gyógyulási idő #Kiesett szem #Szemgolyó leszáradása
2020. jún. 28. 11:44
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Jelentem a nagyérdeműnek, hogy ma reggel megműtötték a kutyámat. Egyelőre jól van, hogy mi lesz ezután csak Isten tudja.

Igen elvittem másik orvoshoz! És igen, átvert a másik gennyláda! De köszönöm, hogy olyan kedvesek voltatok, hogy engem ocsmároltok és hívtok felelőtlen gazdának! (a szarkazmus alól természetesen mentesül az a pár ember aki megpróbált megvédeni és normális segítséget nyújtani! Köszönöm szépen nektek!)

Képzeljétek nem vagyok állatorvos és több mint valószínű, hogy köztetek se volt az senki sem. Nem tudtam, hogy mitévő legyek és nagyon meg voltam ilyedve, de természetesen csakis a legjobbat akartam a kutyámnak! Álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen tragédia megtörténhet velem és nyílván nem is voltam ebben tájékozott mint sok más állattartó társam!

De örülök, hogy ezt a posztot feltettem, mert talán más is kerül ilyen helyzetbe, de ő már tudni fogja, hogy aki olyan hülyeséget mond, hogy nem lehet csinálni vele semmit AZ HAZUDIK ÉS RÖGTÖN MENJ MÁSHOZ!!!

Jó öreg barátomat remélem nem e miatt kell elveszítenem és ha még van pár közös évünk együtt, ugyan úgy fogjuk szeretni 1 szemmel is mint 2-vel!❤️

PS: Jó magyar szokás szerint nem a bajban lévőt kéne szidni, hanem azt aki megérdemli és annak pedig segíteni, aki kéri azt! Én is csak jót akartam, de így is tud hibázni az ember. Ezt be is ismerem, de csak abban reménykedek, hogy MINDEN helyzetben olyan okosak tudtok maradni, mint amilyenek itt voltatok.

2020. jún. 29. 19:09
 22/30 anonim ***** válasza:
72%
Jobbulást a kutyusnak, örülök hogy máshoz fordultál. És hogy végre normális dokit fogtál ki.
2020. jún. 29. 19:27
 23/30 anonim ***** válasza:
72%
14-es vagyok, én pl. nem szidtalak, csak elmeséltem, hogy nálunk mi volt. Jól tetted, hogy elmentetek máshova, jobbulást a kutyádnak.
2020. jún. 29. 19:35
 24/30 anonim ***** válasza:
68%
"Jó magyar szokás szerint nem a bajban lévőt kéne szidni" Ne mondd már hogy neked nem nyilvánvaló hogy piszok nagy nyílt sebbel, súlyos fertőzésveszéllyel, komoly fájdalmakkal nem küldhetnek haza sem embert, sem állatot. Csak minimális paraszti józan ész kell hozzá hogy előbb hal bele a kutyád valami fertőzésbe minthogy "leszáradjon a szeme" . Nem a középkorban vagyunk ahol nem ismerik a műtéti megoldásokat.
2020. jún. 29. 20:01
 25/30 anonim ***** válasza:
68%

24: Hagyd, most ő az abszolút áldozat. Fúh rohadék orvos, fúh fúh hagyta volna meghalni. Nehogy már tőle, a kutya gazdájától várj el bármiféle logikus gondolkodást. Hiszen neki nem ez a feladata... Rohadék gennyláda orvos hogy hagyta hogy nyílt sebbel fájdalmakkal meg vérző rohadó szemmel tengődjön.

Több sebből vérzik a sztori, engedd el, itt úgyis mi leszunk a "tipikus magyar"

(Még sosem jutott eszedbe hogy az is tipikus magyar mentalitás hogy a magyarozol?)

2020. jún. 29. 22:22
 26/30 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem indítsatok egy petíciót, hogy kutyatulajdonos mostmár csak az lehet, aki elvégezte az állatorvosit is, hiszen hogyan máshogy tudná felülbírálni a sok orvost?

Csak 6 éves képzés, ennyi elvárható a felelős állattartóktól!

Ki indítja el? Legyen az a címe, hogy "kössük diplomához a kutyatartást!"

2020. jún. 29. 22:50
 27/30 anonim ***** válasza:
68%
Mert szerinted teljesen rendben van ha azt mondja az állatorvos hogy hadd száradjon el a szeme majd utána megműti és a gazda meg se kérdőjelezi. Miutánt már hatezer féleképpen elfertőződött meg férgek rágták majd talán megműti. Röhej hogy ennyi tudatos gondolkodás nincs az emberekben.
2020. jún. 30. 01:16
 28/30 anonim ***** válasza:
68%
Ahhoz hogy gyamús legyen hogy mégse oké amit az orvos művel nem kell phd, elég ha elvégzed a 8 osztályt.
2020. jún. 30. 01:19
 29/30 anonim ***** válasza:
68%
"Szerintem indítsatok egy petíciót, hogy kutyatulajdonos mostmár csak az lehet, aki elvégezte az állatorvosit is" És neked a minimális józan észhez orvosi kell? Nálad is vannak gondok. Ha a gyereked hazaküldik nyílt töréssel, hogy majd műtik a már gyógyult a seb a csont körül, akkor orvosi tudás híján nem tudod felmérni hogy fa.szságokat beszélnek? Mert ez ugyanaz a kategória.
2020. jún. 30. 07:51
 30/30 anonim ***** válasza:
68%

Örülök, hogy jól van a kutyus! 🐶

Nem kéne szidnod a válaszadókat, ha nem szólnak rád kicsit erélyesebben, akkor lehet el sem viszed másik orvoshoz és valószínű elfertőződik a sebe.

Megértem, hogy nem tudtad, sajnos a legtöbb emberben még nincs benne hogy az állatvédők és az állatorvosok többsége is csak pénznyelő, és mi pedig vakon megbízunk az illetőben. Meg sem kérdőjelezzük, hogy ő nem akar rajtunk segíteni.

Jó tapasztalat volt, legalább jó vége lett és nem a saját bőrödön tapasztaltad ezt, mint sokan. :(

Minden információt kezeljünk fenntartással!

2020. jún. 30. 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!