Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kijött a kutya szeme. Mennyi...

Kijött a kutya szeme. Mennyi idő amíg leszárad?

Figyelt kérdés
Rögtön elvittem állatorvoshoz, de azt mondta még nem tud csinálni vele semmit. Mert még le kell száradjon,csak utána tudja leműteni. De mennyi idő míg leszárad? Már nem bírtam megkérdezni olyan sokkot kaptam. Borzasztó látvány.

#szem #baleset #kezelés #gyógyulási idő #Kiesett szem #Szemgolyó leszáradása
2020. jún. 28. 11:44
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
77%
Jesszusom mi történt :O ?
2020. jún. 28. 11:55
 2/30 anonim ***** válasza:
0%
képet!
2020. jún. 28. 12:07
 3/30 anonim ***** válasza:
76%

Lol. Biztos vagyok benne, hogy az állatorvos ad neki megfelelő ellátást, ha kijön a szeme.

Mopszoknál, palota kutyáknál gyakori.

2020. jún. 28. 12:12
 4/30 anonim ***** válasza:
62%
Beteg állat vagy kérdező. Állatorvos sohase mondana ilyet. Azonnal műtenék.
2020. jún. 28. 12:12
 5/30 anonim ***** válasza:
85%
Vidd már el másik orvoshoz, basszus. Nem normális hogy ennyivel letudta. Sajnos köztük is sok a mocsok.
2020. jún. 28. 12:19
 6/30 A kérdező kommentje:
Szerinted mégis, hogy a fenébe műtenék? Mit műtene? Annyira kijött, hogy már nem lehet visszanyomni! Fel van dagadva, friss a sebb, ha hozzányúl elvérzik! Adott neki fájdalomcsillapítót, meg fertőtlenítőt. Egyébként jól van, aludt is, meg járkál, nincs nagy fájdalma csak na. A shi tzuknak alapból kidülledt szemük van és ha valami éri már rögtön ez történik. Hülye válaszokra nincs erőm, épp elég rosszul vagyok képzeld! (Összeverekedtek a másikkal)
2020. jún. 28. 13:23
 7/30 anonim ***** válasza:
28%

Nálunk nem kutyával, hanem egy befogadott nagyon beteg kismacskával volt hasonló. Macskanátha miatt kilyukadt a szeme, így meg kellett várni, míg kifolyik és után megműtik. A város legjobb orvosához vittük el és Ő mondta ezt. Ennek tudatában írja valaki a kérdezőre, hogy beteg állat. Nem lehetett vele mit csinálni már, megtörtént a dolog kész. Azóta félszemmel éli boldogan a napjait a Kalóz(ez lett a nee).

Kérdésre is válaszoljak, nálunk a cicánál jó pár nap(közel egy hét) volt ez, pedig már amikor befogadtuk akkor is ilyen volt. Türelemesnek kell lenni és nem szabad hagyni, hogy valami koszba bele feküdjön.

2020. jún. 28. 13:47
 8/30 anonim ***** válasza:
81%
Ha nem tudják megmenteni a szemet eltávolítják, és nem napok, hetek múlva, basszus. És nem , nem vérezne el. . Vagy hazudsz, vagy nagyon szar orvosnál voltál.
2020. jún. 28. 13:50
 9/30 anonim ***** válasza:
82%

#7. A szem nem fog kifólyni szószerint...

Ha veszélye van annak, hogy elvérzik a kutya ha hozzáérnek a sérüléshez, akkor pont hogy azonnal meg fogják műteni, orvosi körülmények között, ahol meg tudják akadályozni, hogy elvérezzen...

Nem fogják haza engedni, ahol bármikor érheti olyan hatás amitől ez megtörténik.

2020. jún. 28. 14:01
 10/30 A kérdező kommentje:
Le fogják műteni amikor lelohat a duzzanat! És igen most elvérezne, mert nyílt seb van körülötte!
2020. jún. 28. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!