Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ilyet lehet csinálni?

Ilyet lehet csinálni?

Figyelt kérdés

Elég hülye kérdés jutott eszembe, de gondolkoztama Huskykon és eszembejutott egy emlék.

Tavaly 2009 telén láttam egy kb 15 éves lányt egy szánkón ülni, és a Husky-ja húzta őt a hóban.

Ilyet lehet? A kutya szemmel láthatóan élvezte.

2010. aug. 1. 19:54
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha a kutya élvezte, akkor miért ne lehetne.
2010. aug. 1. 19:56
 2/10 anonim ***** válasza:
Husky szánhuzó kutyus!
2010. aug. 1. 19:57
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha kellően nagytestű a kutya, bármelyiket meg lehet tanítani szánkót húzni. Egy jó hám kell csak hozzá.
2010. aug. 1. 19:58
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha megnézel pár szánhuzós filmet midnenhol Huskyk huzzák a szánt. Bár nem egyedül hanem nem is tudom 8 vagy több kutyus van összekötve!
2010. aug. 1. 19:58
 5/10 A kérdező kommentje:
Igen, de nemtudtam hogy ilyet lehet hogy a szánkóhoz a hámja hozzávan kötve és húzza :) De aranyosak votlak amúgy :)
2010. aug. 1. 19:59
 6/10 anonim ***** válasza:
a husky mindent elhúz, az ismerősöm kutyája annyira hiperaktív husky h szerintem fel lehetne vele szántani:)
2010. aug. 1. 20:05
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Neked is jókor jutnak ilyen dolgok eszedbe, nyáron a kánikulában :D
2010. aug. 1. 20:28
 8/10 A kérdező kommentje:
a huskykon gondolkoztam és azért jutott eszembe. :D
2010. aug. 1. 20:40
 9/10 anonim ***** válasza:
Két óriás snacim a szomszéd 3 gyerekét szokta húzni a szánkóval. Mennek mint a gép.
2010. aug. 1. 21:03
 10/10 Akiteki ***** válasza:

Egy boxeres ismerősöm mondta, hogy szánt húzni minden hülye tud. :)) De a huskynak jól is áll.

Mi régen a téren végig szánkóztattuk az összes gyereket. A srácok is élvezték, a kutyák is jól kifáradtak.

Mostanában télen nagy hóban vásárolni szoktam úgy menni, hogy befogok 1-2 huskyt. Odafelé engem húznak, visszafelé meg a csomagot.

2010. aug. 1. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!