Ilyet lehet csinálni?
Figyelt kérdés
Elég hülye kérdés jutott eszembe, de gondolkoztama Huskykon és eszembejutott egy emlék.
Tavaly 2009 telén láttam egy kb 15 éves lányt egy szánkón ülni, és a Husky-ja húzta őt a hóban.
Ilyet lehet? A kutya szemmel láthatóan élvezte.
2010. aug. 1. 19:54
1/10 anonim válasza:
Hát ha a kutya élvezte, akkor miért ne lehetne.
3/10 anonim válasza:
Ha kellően nagytestű a kutya, bármelyiket meg lehet tanítani szánkót húzni. Egy jó hám kell csak hozzá.
4/10 anonim válasza:
Ha megnézel pár szánhuzós filmet midnenhol Huskyk huzzák a szánt. Bár nem egyedül hanem nem is tudom 8 vagy több kutyus van összekötve!
5/10 A kérdező kommentje:
Igen, de nemtudtam hogy ilyet lehet hogy a szánkóhoz a hámja hozzávan kötve és húzza :) De aranyosak votlak amúgy :)
2010. aug. 1. 19:59
6/10 anonim válasza:
a husky mindent elhúz, az ismerősöm kutyája annyira hiperaktív husky h szerintem fel lehetne vele szántani:)
7/10 anonim válasza:
Neked is jókor jutnak ilyen dolgok eszedbe, nyáron a kánikulában :D
8/10 A kérdező kommentje:
a huskykon gondolkoztam és azért jutott eszembe. :D
2010. aug. 1. 20:40
9/10 anonim válasza:
Két óriás snacim a szomszéd 3 gyerekét szokta húzni a szánkóval. Mennek mint a gép.
10/10 Akiteki válasza:
Egy boxeres ismerősöm mondta, hogy szánt húzni minden hülye tud. :)) De a huskynak jól is áll.
Mi régen a téren végig szánkóztattuk az összes gyereket. A srácok is élvezték, a kutyák is jól kifáradtak.
Mostanában télen nagy hóban vásárolni szoktam úgy menni, hogy befogok 1-2 huskyt. Odafelé engem húznak, visszafelé meg a csomagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!