Mi lehetett a baja?
Már majdnem 2 éve meghalt a kutyusom, viszont nem tudom mi lehetett az oka pontosan
A kertben találtam meg ahol egy idegen kutyával volt összeragadva (a kutyusom nőstény volt, sose volt kölyke, szóval szűz volt) az idegen kutáyról tudni hogy mindenhova összejárkált, nagy fűben vándorol (uncsim kutyája volt, mindig ellógott és összevissza vándorolt mint emlitettem) ezután az esemény után még semmi változás nem volt, a kutyus vidám volt mint mindig, és követett minket ugrált ahogy eddig, viszont kb 3 nap múlva már nem mozgott sokat, inkább vonszolta magát, sejtettem valami nem oké, de a szüleim csak legyintettek, kb ezután 2 nappal már követni se követett, inni-enni se már olyan sokat/gyakran, féltem, mikor lefeküdt kaja után amit már csak erőltetett, láttam hogy fel van puffadva, orvost sajnos nem tudtunk hivni anyagiak miatt, és egy ezután hajnalban meghalt, hallotamm félálomban egy vonyítást nyöszörgést, és elhalkult.
Mi lehetett nagy valószínűséggel a oka? a babéziárol hallotam viszont ott súlycsökkenésről írt, az én kutyusom pedig felpuffadt
Gyomorcsavarodás, méhgyulladás például. A felpuffadás gyomorcsavarodásra utal, ami műthető, ha azonnal orvoshoz kerül.
Pénz híján kérlek ne tartsatok állatot :(
Tippem: fertőzés .
Azért egy 15-16 éves kutya már igencsak nem való fedezésre.
Ilyen idős kutyát simán elvihetett egy méhfertőzés.
Utolsó kettőnek: Na titeket biztosan hagynálak szenvedni az biztos
Többinek, köszönöm a válaszokat, hiányzik még mindig a kutyusom, nehéz elengednem még 2 év után is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!